Zobrazeno 1 - 10
of 329
pro vyhledávání: '"Snowdon W"'
Publikováno v:
In Appetite 1 June 2016 101:114-118
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Health Promotion International, 2010 Mar 01. 25(1), 123-133.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45153396
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rayner, M, Wood, A, Lawrence, M, Mhurchu, CN, Albert, J, Barquera, S, Friel, S, Hawkes, C, Kelly, B, Kumanyika, S, L'abbé, M, Lee, A, Lobstein, T, Ma, J, Macmullan, J, Mohan, S, Monteiro, C, Neal, B, Sacks, G, Sanders, D, Snowdon, W, Swinburn, B, Vandevijvere, S, Walker, C
Food labelling on food packaging has the potential to have both positive and negative effects on diets. Monitoring different aspects of food labelling would help to identify priority policy options to help people make healthier food choices. A taxono
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::a45585634f04b2c95f22d8e2a52c33e1
https://doi.org/10.1111/obr.12077
https://doi.org/10.1111/obr.12077
Autor:
Brinsden, H, Lobstein, T, Landon, J, Kraak, V, Sacks, G, Kumanyika, S, Swinburn, B, Barquera, S, Friel, S, Hawkes, C, Kelly, B, L'abbé, M, Lee, A, Ma, J, Macmullen, J, Mohan, S, Monteiro, C, Neal, B, Rayner, M, Sanders, D, Snowdon, W, Vandevijvere, S, Walker, C
The International Network for Food and Obesity/non-communicable diseases Research, Monitoring and Action Support (INFORMAS) proposes to collect performance indicators on food policies, actions and environments related to obesity and non-communicable
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::ecc97d00a4878d8ce317a330dbebeaef
https://doi.org/10.1111/obr.12072
https://doi.org/10.1111/obr.12072
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Swinburn, B, Sacks, G, Vandevijvere, S, Kumanyika, S, Lobstein, T, Neal, B, Barquera, S, Friel, S, Hawkes, C, Kelly, B, L'abbé, M, Lee, A, Ma, J, Macmullan, J, Mohan, S, Monteiro, C, Rayner, M, Sanders, D, Snowdon, W, Walker, C
Publikováno v:
Obesity reviews : an official journal of the International Association for the Study of Obesity. 14(S1)
Non-communicable diseases (NCDs) dominate disease burdens globally and poor nutrition increasingly contributes to this global burden. Comprehensive monitoring of food environments, and evaluation of the impact of public and private sector policies on