Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Snelling WJ"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maeda Y, Loughrey A, Earle JAP, Millar BC, Rao JR, Kearns A, McConville O, Goldsmith CE, Rooney PJ, Dooley JSG, Lowery CJ, Snelling WJ, McMahon A, McDowell D, Moore JE
Publikováno v:
Complementary Therapies in Clinical Practice; May2008, Vol. 14 Issue 2, p77-82, 6p
Autor:
Gill SP; Department of Geography and Environmental Studies, Ulster University Coleraine, Londonderry, Northern Ireland., Snelling WJ; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), Ulster University Coleraine, Londonderry, Northern Ireland.; School of Biomedical Sciences, Ulster University Coleraine, Londonderry, Northern Ireland., Dooley JSG; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), Ulster University Coleraine, Londonderry, Northern Ireland.; School of Biomedical Sciences, Ulster University Coleraine, Londonderry, Northern Ireland., Ternan NG; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), Ulster University Coleraine, Londonderry, Northern Ireland.; School of Biomedical Sciences, Ulster University Coleraine, Londonderry, Northern Ireland., Banat IM; School of Biomedical Sciences, Ulster University Coleraine, Londonderry, Northern Ireland., Arnscheidt J; Department of Geography and Environmental Studies, Ulster University Coleraine, Londonderry, Northern Ireland., Hunter WR; Fisheries and Aquatic Ecosystems Branch, Agri-Food and Biosciences Institute, Belfast, Northern Ireland.
Publikováno v:
MicrobiologyOpen [Microbiologyopen] 2023 Apr; Vol. 12 (2), pp. e1351.
Autor:
Snelling WJ; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Coleraine, Co. Londonderry, Northern Ireland, United Kingdom., Afkhami A; Nanotechnology and Integrated BioEngineering Centre (NIBEC), Ulster University, Newtownabbey, Northern Ireland, United Kingdom., Turkington HL; Veterinary Sciences Division, Agri-Food and Biosciences Institute, Stormont, Belfast, Northern Ireland, United Kingdom., Carlisle C; Veterinary Sciences Division, Agri-Food and Biosciences Institute, Stormont, Belfast, Northern Ireland, United Kingdom., Cosby SL; Veterinary Sciences Division, Agri-Food and Biosciences Institute, Stormont, Belfast, Northern Ireland, United Kingdom., Hamilton JWJ; Nanotechnology and Integrated BioEngineering Centre (NIBEC), Ulster University, Newtownabbey, Northern Ireland, United Kingdom., Ternan NG; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Coleraine, Co. Londonderry, Northern Ireland, United Kingdom., Dunlop PSM; Nanotechnology and Integrated BioEngineering Centre (NIBEC), Ulster University, Newtownabbey, Northern Ireland, United Kingdom.
Publikováno v:
Journal of aerosol science [J Aerosol Sci] 2022 Aug; Vol. 164, pp. 106003. Date of Electronic Publication: 2022 Apr 26.
Autor:
Bannon CD; The Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Cromore Road, Coleraine, Co., Londonderry BT52 1SA, Northern Ireland, UK., Eckenberger J; School of Microbiology and APC Microbiome Ireland, University College Cork, T12 K8AF Cork, Ireland., Snelling WJ; The Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Cromore Road, Coleraine, Co., Londonderry BT52 1SA, Northern Ireland, UK., Huseyin CE; School of Microbiology and APC Microbiome Ireland, University College Cork, T12 K8AF Cork, Ireland., Allsopp P; The Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Cromore Road, Coleraine, Co., Londonderry BT52 1SA, Northern Ireland, UK., Strain C; Moorepark Food Research Centre, Teagasc, Fermoy, Co., P61 C966 Cork, Ireland., Ramnani P; Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, Reading RG6 6AP, UK., Chitarrari R; Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, Reading RG6 6AP, UK., Grant J; Kerry Global Technology and Innovation Centre, Millennium Park, Naas, Co., W91 W923 Kildare, Ireland., Hotchkiss S; CyberColloids Ltd., Carrigaline Industrial Estate, Carrigaline, Co., P43 VR72 Cork, Ireland., Philp K; CyberColloids Ltd., Carrigaline Industrial Estate, Carrigaline, Co., P43 VR72 Cork, Ireland., Campbell R; CyberColloids Ltd., Carrigaline Industrial Estate, Carrigaline, Co., P43 VR72 Cork, Ireland., Tuohy KM; Nutrition and Nutrigenomics Unit, Research and Innovation Centre, Fondazione Edmund Mach, Via E. Mach 1, 38098 S. Michele all'Adige, TN, Italy., Claesson MJ; School of Microbiology and APC Microbiome Ireland, University College Cork, T12 K8AF Cork, Ireland., Ternan NG; The Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Cromore Road, Coleraine, Co., Londonderry BT52 1SA, Northern Ireland, UK., Dooley JSG; The Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Cromore Road, Coleraine, Co., Londonderry BT52 1SA, Northern Ireland, UK., Sleator RD; Department of Biological Sciences, Munster Technological University, Bishopstown, T12 P928 Cork, Ireland., Rowland I; Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, Reading RG6 6AP, UK., Gill CIR; The Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), School of Biomedical Sciences, University of Ulster, Cromore Road, Coleraine, Co., Londonderry BT52 1SA, Northern Ireland, UK.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2021 Dec 03; Vol. 10 (12). Date of Electronic Publication: 2021 Dec 03.