Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Sneller, Clay H."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Theoretical & Applied Genetics; Apr2023, Vol. 136 Issue 4, p1-16, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brasier, Kyle G., Ward, Brian P., Smith, Jared, Seago, John E., Oakes, Joseph C., Balota, Maria, Davis, Paul H., Fountain, Myron O., Brown-Guedira, Gina L., Sneller, Clay H., Thomason, Wade E., Griffey, Carl A.
Maintaining winter wheat (Triticum aestivum L.) productivity with more efficient nitrogen (N) management will enable growers to increase profitability and reduce the negative environmental impacts associated with nitrogen loss. Wheat breeders would t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2485::d32719262cb912ed7efdc88d03b64037
https://hdl.handle.net/10919/102906
https://hdl.handle.net/10919/102906
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gaire, Rupesh, Huang, Mao, Sneller, Clay H., Griffey, Carl A., Brown-Guedira, Gina L., Mohammadi, Mohsen
Although grain yield is the most important trait for growers, milling and baking industries demand high-quality and scab-free grains for various end products. To accelerate breeding of wheat (Triticum aestivum L.) cultivars with high grain quality, g
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2485::c817be6a8f6d121f0bb3c41b3a492c03
https://hdl.handle.net/10919/97081
https://hdl.handle.net/10919/97081
Autor:
Ward, Brian P., Brown-Guedira, Gina L., Kolb, Frederic L., Van Sanford, David A., Tyagi, Priyanka, Sneller, Clay H., Griffey, Carl A.
Grain yield is a trait of paramount importance in the breeding of all cereals. In wheat (Triticum aestivum L.), yield has steadily increased since the Green Revolution, though the current rate of increase is not forecasted to keep pace with demand du
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2485::3df0e70884b2f6d781c0fd69f7c3c29b
https://hdl.handle.net/10919/88824
https://hdl.handle.net/10919/88824
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.