Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Snauwaert I"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nguyen DTL; Department of Biochemistry and Food Biotechnology, Faculty of Food Science and Technology, Hanoi University of Agriculture, Trauquy - Gialam, Hanoi, Vietnam.; Laboratory of Microbiology, Department of Biochemistry and Microbiology, Gent University, K.L. Ledeganckstraat 35, B-9000 Gent, Belgium., Cnockaert M; Laboratory of Microbiology, Department of Biochemistry and Microbiology, Gent University, K.L. Ledeganckstraat 35, B-9000 Gent, Belgium., Van Hoorde K; Faculty of Applied Bioscience Engineering, University College Gent, Schoonmeersstraat 52, 9000 Gent, Belgium.; Laboratory of Microbiology, Department of Biochemistry and Microbiology, Gent University, K.L. Ledeganckstraat 35, B-9000 Gent, Belgium., De Brandt E; Laboratory of Microbiology, Department of Biochemistry and Microbiology, Gent University, K.L. Ledeganckstraat 35, B-9000 Gent, Belgium., Snauwaert I; Laboratory of Microbiology, Department of Biochemistry and Microbiology, Gent University, K.L. Ledeganckstraat 35, B-9000 Gent, Belgium., Snauwaert C; BCCM/LMG Bacteria Collection, Department of Biochemistry and Microbiology, Gent University, K.L. Ledeganckstraat 35, B-9000 Gent, Belgium., De Vuyst L; Research Group of Industrial Microbiology and Food Biotechnology (IMDO), Faculty of Sciences and Bioengineering Sciences, Vrije Universiteit Brussel, Pleinlaan 2, B-1050 Brussels, Belgium., Le BT; Institute of Biotechnology, Vietnam Academy of Science and Technology, 18 Hoang Quoc Viet, Hanoi, Vietnam., Vandamme P; Laboratory of Microbiology, Department of Biochemistry and Microbiology, Gent University, K.L. Ledeganckstraat 35, B-9000 Gent, Belgium.
Publikováno v:
International journal of systematic and evolutionary microbiology [Int J Syst Evol Microbiol] 2013 May; Vol. 63 (Pt 5), pp. 1754-1759. Date of Electronic Publication: 2012 Aug 31.