Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Snack consumption"'
Autor:
Sevilay Vural, Figen Coşkun
Publikováno v:
Eurasian Journal of Emergency Medicine, Vol 23, Iss 2, Pp 95-104 (2024)
Aim: Shift work causes unhealthy changes in sleep patterns, physical activity, and eating habits. We evaluated emergency physicians’ eating habits and health behaviors and how shift work affects them. Materials and Methods: A survey questionnaire
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76a9cc165e3d46db9c3201a66b42145b
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 12 (2024)
IntroductionSocioeconomic level is one of the important factors determining diet quality. Snack preferences are affected by socioeconomic level. The objective of this research was to determine the effect of socioeconomic levels on diet quality and sn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fbdd64ba83041e2821548525bc00961
Publikováno v:
Health SA Gesondheid: Journal of Interdisciplinary Health Sciences, Vol 28, Iss 0, Pp e1-e8 (2023)
Background: Energy-dense, nutrient-poor snacks are associated with an increased risk of non-communicable diseases (NCDs) and the double burden of malnutrition, especially among poor communities. Aim: To determine and compare the snacking preferences
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb1a0f169bd64065b087931542b26ab2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Nutrition Sciences, Vol 7, Iss 3, Pp 138-146 (2022)
Background: Based on high transmissibility of coronavirus disease-19 (COVID-19), nationwide lockdowns were undertaken to halt the spread of virus associated with changes in snack behavior. This study aimed to observe changes in snack behavior in Sri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/444a98a54c0d46e28cdb86600dd649cd
Autor:
Panchali Moitra, Jagmeet Madan
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 22, Iss 1, Pp 1-15 (2022)
Abstract Background Unhealthy snacking habits in adolescents are typically triggered by obesogenic food environments and possibly perpetuated through interactions between socio-environmental factors and personal perceptions, attitudes, and motivation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ca08bc7747343c497383946af55cac4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.