Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Smolyakova, K. R."'
Autor:
Tolstoguzov, D. S., Shtin, S. V., Smolyakova, K. R., Matveev, K. V., Khasanova, G. A., Bezhin, V. K., Zhanakhova, A. N., Chernukha, A. S., Galimov, D. M., Nekorysnova, N. S., Paladii, M. A., Tarasov, A. M., Dubinina, E. I., Zherebtsov, D. A.
Publikováno v:
Reviews & Advances in Chemistry; Sep2024, Vol. 14 Issue 3, p229-242, 14p
Autor:
Tolstoguzov, D. S., Zherebtsov, D. A., Smolyakova, K. R., Matveev, K. V., Dubinina, E. I., Khasanova, G. A.
Publikováno v:
Reviews & Advances in Chemistry; Sep2024, Vol. 14 Issue 3, p216-228, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tolstoguzov, D. S., Shtin, S. V., Smolyakova, K. R., Matveev, K. V., Khasanova, G. A., Bezhin, V. K., Zhanakhova, A. N., Chernukha, A. S., Galimov, D. M., Nekorysnova, N. S., Paladii, M. A., Tarasov, A. M., Dubinina, E. I., Zherebtsov, D. A.
Publikováno v:
Reviews and Advances in Chemistry; 20240101, Issue: Preprints p1-14, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zherebtsov, D. A., Sapozhnikov, S. B., Galimov, D. M., Smolyakova, K. R., Vinnik, D. A., Mikhailov, G. G., Vakhitov, M. G.
Исследованы продукты обжига полимера на основе фурановой смолы, модифицированного поверхностно-активным веществом и растворителем. Ма
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::d674e08de81493221a378679bfe91c1b
http://dspace.susu.ac.ru/xmlui/handle/0001.74/5044
http://dspace.susu.ac.ru/xmlui/handle/0001.74/5044
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.