Zobrazeno 1 - 10
of 1 684
pro vyhledávání: '"Smoke taint"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Simone Rochfort, Priyanka Reddy, Krishni Fernanado, Zhiqian Liu, Vilnis Ezernieks, German Spangenberg
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101665- (2024)
In a bushfire burning of plant material generates volatile phenolics that may be absorbed by berries and leaves of grapes in nearby vineyards. In grapes these phenolics form glycoconjugates and the undesirable sensory attributes of smoke-exposed grap
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee1ddeb457df42bb932b2e0e35748499
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances October 2023 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wilkinson, K.L.1,2 (AUTHOR) kerry.wilkinson@adelaide.edu.au, Ristic, R.1 (AUTHOR), Szeto, C.1,2 (AUTHOR), Capone, D.L.1,2 (AUTHOR), Yu, L.3,4 (AUTHOR), Losic, D.3,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Australian Journal of Grape & Wine Research. Jul2022, Vol. 28 Issue 3, p500-507. 8p.
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 7, p 713 (2024)
The potential for grapes and wine to be tainted following vineyard exposure to wildfire smoke is well established, with recent studies suggesting hops and apples (and thus beer and cider) can be similarly affected. However, the susceptibility of othe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b5c97b6c3c84c0bbde47269ea7cc0d5