Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Smedman, Annika"'
Autor:
Rosqvist, Fredrik, Smedman, Annika, Lindmark-Månsson, Helena, Paulsson, Marie, Petrus, Paul, Straniero, Sara, Rudling, Mats, Dahlman, Ingrid, Risérus, Ulf *
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition July 2015 102(1):20-30
Autor:
Wennersberg, Marianne Hauge, Smedman, Annika, Turpeinen, Anu M, Retterstøl, Kjetil, Tengblad, Siv, Lipre, Endla, Aro, Antti, Mutanen, Pertti, Seljeflot, Ingebjørg, Basu, Samar, Pedersen, Jan I, Mutanen, Marja, Vessby, Bengt 4
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition October 2009 90(4):960-968
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition June 2004 79(6):1146S-1148S
Autor:
Weinehall Lars, Hallmans Göran, Stegmayr Birgitta, Smedman Annika, Warensjö Eva, Vessby Bengt, Johansson Ingegerd
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 8, Iss 1, p 21 (2009)
Abstract Background Dairy products are high in saturated fat and are traditionally a risk factor for vascular diseases. The fatty acids 15:0 and 17:0 of plasma lipids are biomarkers of milk fat intake. The aim of the present study was to evaluate the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb088dfe0dec474a89b6683d464c7d3a
Autor:
Ohlsson, Jonas A., Johansson, Monika, Hansson, Henrik, Abrahamson, Agnes, Byberg, Liisa, Smedman, Annika, Lindmark-Månsson, Helena, Lundh, Åse
Publikováno v:
In International Dairy Journal October 2017 73:151-154
Publikováno v:
In FEBS Letters 2000 468(1):33-36
Autor:
Smedman, Annika1,2 (AUTHOR) annika.smedman@svenskmjolk.se, Lindmark-Månsson, Helena2,3 (AUTHOR), Drewnowski, Adam4 (AUTHOR), Edman, Anna-Karin Modin2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food & Nutrition Research. 2010, Vol. 54, p1-8. 8p. 2 Charts.
Autor:
Warensjö, Eva1,2 evaw@uow.edu.au, Smedman, Annika1 annika.smedman@pubcare.uu.se, Stegmayr, Birgitta3,4 birgitta.stegmayr@socialstyrelsen.se, Hallmans, Goran3 goran.hallmans@nutrires.umu.se, Weinehall, Lars3 Lars.Weinehall@epiph.umu.se, Vessby, Bengt1 bengt.vessby@pubcare.uu.se, Johansson, Ingegerd5 ingegerd.johansson@odont.umu.se
Publikováno v:
Nutrition Journal. 2009, Vol. 8, p1-7. 7p. 2 Charts.
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition January 1999 69(1):22-29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.