Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Smear cheese ripening"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zhao, S, Zhao, G, Gu, L & Solem, C 2022, ' A novel approach for accelerating smear development on bacterial smear-ripened cheeses reduces ripening time and inhibits the growth of Listeria and other unwanted microorganisms on the rind ', LWT, vol. 170, 114109 . https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.114109
Bacterial smear-ripened cheeses are commonly contaminated with fungi and the potentially dangerous pathogen Listeria monocytogenes, which compromises food safety and quality. Here, we present new approach for accelerating smear development on these c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.