Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Smarzyński K"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Świątek Michał, Antosik Adrianna, Kochanowska Dominika, Jeżowski Paweł, Smarzyński Krzysztof, Tomczak Aneta, Kowalczewski Przemysław Łukasz
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 18, Iss 1, Pp e451-61 (2023)
Iron is an essential component for the body, but it is also a major cause for the development of many diseases such as cancer, cardiovascular diseases, and autoimmune diseases. It has been suggested that a diet rich in meat products, especially red m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e6743901f3c4b858d490084f7ec6c31
Autor:
Kowalczewski Przemysław Łukasz, Zembrzuska Joanna, Drożdżyńska Agnieszka, Smarzyński Krzysztof, Radzikowska Dominika, Kieliszek Marek, Jeżowski Paweł, Sawinska Zuzanna
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 19, Iss 1, Pp 1225-1232 (2021)
The results of studies published in recent years indicate the broad biological activity of potato juice (PJ), which is a byproduct of the starch production process. Among the most frequently described activities are anti-inflammatory, antioxidant, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62c56772517f416693ed4d2365529db7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Smarzyński Krzysztof, Sarbak Paulina, Musiał Szymon, Jeżowski Paweł, Piątek Michał, Kowalczewski Przemysław Łukasz
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 4, Iss 1, Pp 159-163 (2019)
The growing interest in insects as food ingredients on the one hand is controversial, on the other is in line with the recommendations of international organizations, such as the Food and Agriculture Organization of the United Nations. Crickets, as w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d21a80eb10464bc79f4ba1d8fa733ee1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kowalczewski PŁ; Department of Food Technology of Plant Origin, Poznań University of Life Sciences, 60-624 Poznań, Poland.; InnPlantFood Research Group, Poznań University of Life Sciences, 60-624 Poznań, Poland., Wróbel MM; InnPlantFood Research Group, Poznań University of Life Sciences, 60-624 Poznań, Poland.; Department of Quality Management, Gdynia Maritime University, 81-225 Gdynia, Poland., Smarzyński K; InnPlantFood Research Group, Poznań University of Life Sciences, 60-624 Poznań, Poland.; Department of Quality Management, Gdynia Maritime University, 81-225 Gdynia, Poland., Zembrzuska J; Institute of Chemistry and Technical Electrochemistry, Poznan University of Technology, 60-965 Poznań, Poland., Ślachciński M; Institute of Chemistry and Technical Electrochemistry, Poznan University of Technology, 60-965 Poznań, Poland., Jeżowski P; InnPlantFood Research Group, Poznań University of Life Sciences, 60-624 Poznań, Poland.; Institute of Chemistry and Technical Electrochemistry, Poznan University of Technology, 60-965 Poznań, Poland., Tomczak A; Department of Biochemistry and Food Analysis, Poznań University of Life Sciences, 60-623 Poznań, Poland., Kulczyński B; InnPlantFood Research Group, Poznań University of Life Sciences, 60-624 Poznań, Poland.; Department of Gastronomy Science and Functional Foods, Poznań University of Life Sciences, 60-624 Poznań, Poland., Zielińska-Dawidziak M; Department of Biochemistry and Food Analysis, Poznań University of Life Sciences, 60-623 Poznań, Poland., Sałek K; Institute of Biological Chemistry, Biophysics & Bioengineering, School of Engineering & Physical Sciences, Heriot-Watt University, Edinburgh EH14 4AS, UK., Kmiecik D; Department of Food Technology of Plant Origin, Poznań University of Life Sciences, 60-624 Poznań, Poland.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Sep 26; Vol. 13 (19). Date of Electronic Publication: 2024 Sep 26.