Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Smaili, Tahar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Belkassam, Abdelouahab1,2, Smaili, Tahar1,2, Boukeloua, Ahmed3 abdelouahab.belkassam@univ-msila.dz, Rebbas, Khellaf1,3, Flamini, Guido4, Ascrizzi, Roberta4, Ertaş, Abdulselam5, Boğa, Mehmet5
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2020, Vol. 21 Issue 3, p568-578. 11p.
Autor:
Bendif Hamdi, Mehmet Emin Duru, Filippo Maggi, Guido Flamini, Smaili Tahar, Öztürk Mehmet, Maurizio Bruno
Publikováno v:
Natural Product Research. 36:4094-4102
In this work, in order to explore a new Algerian medicinal plant used in traditional medicine, the essential oil of the leaves of Cachrys sicula L. (Apiaceae) collected from Algeria, obtained by hydrodistillation, was analyzed by GC/MS. Thirty-two co
The essential oil obtained by hydrodistillation from the aerial parts of Salvia aegyptiaca L. (Lamiaceae) growing wild in pre-Saharan region of Algeria, was analysed by GC-MS. Forty-one compounds were detected, representing 87.9% of the whole oil. Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a1e741d02a055eb6a2b887c9293661e7
http://hdl.handle.net/11581/451984
http://hdl.handle.net/11581/451984
Autor:
Smaili, Tahar, Bendif, Hamdi, Guido, Flamini, Öztürk, Mehmet, Mehmet Emin, Duru, Maurizio, Bruno, Filippo, Maggi
Publikováno v:
Natural product research. 36(16)
In this work, in order to explore a new Algerian medicinal plant used in traditional medicine, the essential oil of the leaves of
Publikováno v:
Natural Product Research; Oct2022, Vol. 36 Issue 20, p5364-5369, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Biologica Marisensis; Jun2022, Vol. 5 Issue 1, p34-40, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Smaili, Tahar, Bendif, Hamdi, Öztürk, Mehmet, Emin Duru, Mehmet, Flamini, Guido, Maggi, Filippo
Publikováno v:
Natural Product Research; Mar2022, Vol. 36 Issue 5, p1359-1364, 6p