Zobrazeno 1 - 10
of 634
pro vyhledávání: '"Slurry sampling"'
Autor:
Ana San-Felipe, Beatriz Gómez-Nieto, María Jesús Gismera, María Teresa Sevilla, Jesús R. Procopio
Publikováno v:
Green Analytical Chemistry, Vol 6, Iss , Pp 100068- (2023)
Industrial by-products such as biomass bottom ash (BBA) should be reused in the context of the Circular Economy, but their use depends on the content of major, minor, and toxic elements. In this work, a slurry sampling method based on High Resolution
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9bca2a41a5524b25b4a771195d36a7e3
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Rapid, sensitive and simultaneous determination of trace multi-elements in various plant food samples such as grain, oilseed, vegetable and tea is always a challenge thus far. In this work, a rapid determination method for Se, Cd, As and Pb in food s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b754373b53f481d8cf2b6b0b1824522
Publikováno v:
Orbital: The Electronic Journal of Chemistry, Vol 13, Iss 2, Pp 96-101 (2021)
Stingless bee honey is a product used for different purposes due to its composition, in which the presence of metallic species is highlighted. Depending on their amount, they may have either a nourishing or a toxic effect. Flame atomic absorption spe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aefe9853e9e6461f832ae49ca7467a01
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 5, Iss 4, Pp 1148-1157 (2007)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fde06ca2ab34d6c8eed4a20170b9f10
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 4, Iss 2, Pp 363-374 (2006)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d4fee56365d4a889f1d3aec8c4b99bd