Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Slozhenkina, Marina I."'
Autor:
Rivas-Caceres, Raymundo Rene *, Khazaei, Roshanak, Ponce-Covarrubias, José Luis, Di Rosa, Ambra Rita, Ogbuagu, Ngozi Ejum, Estrada, Gustavo Tirado, Zigo, František, Gorlov, Ivan F., Slozhenkina, Marina I., Mosolov, Aleksandr A., Lackner, Maximilian, Elghandour, Mona M.M.Y.
Publikováno v:
In Poultry Science October 2024 103(10)
Autor:
Giro Tatiana M., Kozlov Sergey V., Gorlov Ivan F., Kulikovskii Andrey V., Giro Anna V., Slozhenkina Marina I., Nikolaev Dmiytiy V., Seidavi Alireza, Mosolov Alexander A.
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 17, Iss 1, Pp 180-188 (2022)
The article presents a study of the antioxidant properties of meat from lambs that received organic forms of iodine and selenium during growth. This meat was included in diets of laboratory animals using a model of acute toxic hepatitis. The experime
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cd2ba3a70a4424780d4fb5183700c6f
Autor:
Slozhenkina Marina I., Karpenko Ekaterina V., Knyazhechenko Olga A., Glebova Kseniya S., Abramenko Elena G., Mosolov Alexander A.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 390, p 02042 (2023)
The article presents the results of studies of the protein and fat composition of frozen chopped semi-finished products with a new plant functional additive in the field of their quantitative determination, and also describes the functional and techn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bb65b8f46134368b6553ce328ca297c
Autor:
Anisimova Elena Yu., Knyazhechenko Olga A., Slozhenkina Marina I., Natyrov Arkagy K., Danilov Yury D., Miroshnik Alexey S.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 390, p 02045 (2023)
A promising direction in the development of new food products is the reduction of calories and partial replacement of ingredients of animal origin with vegetable ones to maximize the saturation of foods with nutrients that contribute to the maintenan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db3baac8923a4f1cac012765d47cf1be
Autor:
Gorlov, Ivan F.1, Slozhenkina, Marina I.1, Kholodov, Oleg A.2, Kholodova, Marina A.3, Shakhbazova, Olga P.4, Mosolova, Daria A.4, Poorghasemi, Mohammadreza5, Seidavi, Alireza5
Publikováno v:
Argumenta Oeconomica. 2022, Vol. 49 Issue 2, p219-239. 21p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gorlov, Ivan F., Komarova, Zoya B., Slozhenkina, Marina I., Rudkovskaya, Alisa V., Struk, Aleksandr N., Anisimova, Elena Y., Kalinina, Natalia V., Struk, Evgeniya A., Drobyazko, Olga Y.
Publikováno v:
Basrah Journal of Agricultural Sciences; 2024, Vol. 37 Issue 1, p183-195, 13p
Autor:
Slozhenkina, Marina I., Gorlov, Ivan F., Mosolova, Natalia I., Anisimova, Elena Yu., Knyazeva, Sofya A., Reshetnikova, Alyona O.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2023, Vol. 2700 Issue 1, p1-5, 5p
Publikováno v:
International Journal of Trade and Global Markets; 2023, Vol. 18 Issue: 1 p207-216, 10p