Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"Slimi B"'
Publikováno v:
In Energy Procedia December 2016 102:87-95
Autor:
Baachaoui S; Faculty of Sciences, Department of Chemistry, University of Tunis El Manar, Campus universitaire de Tunis El Manar, Tunis 2092, Tunisia., Mabrouk W; Laboratory Water, Membranes and Biotechnology of the Environment, Water Research and Technologies Center, Technopark Borj Cedria, Soliman 8020, Tunisia., Charradi K; Nanomaterials and Systems for Renewable Energy Laboratory, Research and Technology Center of Energy, Technopark Borj Cedria, Soliman 8020, Tunisia., Slimi B; Nanomaterials and Systems for Renewable Energy Laboratory, Research and Technology Center of Energy, Technopark Borj Cedria, Soliman 8020, Tunisia., Ramadan AM; Faculty of Science, Department of Chemistry, Alexandria University, PO Box 426, Alexandria 21321, Egypt., Elsamra RMI; Faculty of Science, Department of Chemistry, Alexandria University, PO Box 426, Alexandria 21321, Egypt., Alhussein A; Technological Pole of South Champagne, University of Technology of Troyes, Lavoisier Rd., Nogent 52800, France., Keshk SMAS; Become: Technology, Science, AI & Automation Lab, 63 rue de Tolbiac, Paris 75013, France., Raouafi N; Faculty of Sciences, Department of Chemistry, University of Tunis El Manar, Campus universitaire de Tunis El Manar, Tunis 2092, Tunisia.
Publikováno v:
Royal Society open science [R Soc Open Sci] 2023 Aug 02; Vol. 10 (8), pp. 230294. Date of Electronic Publication: 2023 Aug 02 (Print Publication: 2023).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zarroug Y; Field Crops Laboratory (LR20INRAT02), National Agricultural Research Institute of Tunisia (INRAT), University of Carthage, Ariana 2049, Tunisia., Boulares M; Research Unit: Bio-Preservation and Valorization of Agricultural Products (UR13-AGR 02), Higher Institute of Food Industries (ESIAT), University of Carthage, Tunis 1003, Tunisia., Sfayhi D; Field Crops Laboratory (LR20INRAT02), National Agricultural Research Institute of Tunisia (INRAT), University of Carthage, Ariana 2049, Tunisia., Slimi B; Laboratoire des Nanomatériaux et Systèmes Pour les Énergies Renouvelables (LANSER), Centre de Recherches et des Technologies de l'Energie Technopole Borj Cedria, BT 95, Hammam Lif 2050, Tunisia., Stiti B; National Institute of Research in Rural Engineering, Water and Forests BP 10, University of Carthage, Ariana 2080, Tunisia., Zaieni K; Laboratoire des Nanomatériaux et Systèmes Pour les Énergies Renouvelables (LANSER), Centre de Recherches et des Technologies de l'Energie Technopole Borj Cedria, BT 95, Hammam Lif 2050, Tunisia., Nefissi S; Research Unit: Bio-Preservation and Valorization of Agricultural Products (UR13-AGR 02), Higher Institute of Food Industries (ESIAT), University of Carthage, Tunis 1003, Tunisia., Kharrat M; Field Crops Laboratory (LR20INRAT02), National Agricultural Research Institute of Tunisia (INRAT), University of Carthage, Ariana 2049, Tunisia.
Publikováno v:
Polymers [Polymers (Basel)] 2022 Jan 29; Vol. 14 (3). Date of Electronic Publication: 2022 Jan 29.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Electronic Materials; Dec2019, Vol. 48 Issue 12, p8014-8023, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.