Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"Slaghenaufi, D."'
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 1/31/2024, Vol. 72 Issue 4, p1969-1977, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Piergiovanni, M., Masuero, D., Carlin, S. Luzzini G., Furlan, N., Slaghenaufi, D., Ugliano, M., Rolle, L., Río Segade, S., Piombino, P., Pittari, E., Versari, A., Parpinello, G. P., Marangon, M., Marangon, C. M., Mattivi, F.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::ec9d9cc1c9062c601053a9d60054736c
https://hdl.handle.net/2318/1906461
https://hdl.handle.net/2318/1906461
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Piergiovanni, M., Carlin, S., Masuero, D., Rolle, L., Rio Segade, S., Slaghenaufi, D., Ugliano, M., Marangon, M., Curioni, A., Parpinello, G. P., Versari, A., Piombino, P., Pittari, E., Mattivi, F., Vrhovsek, U.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::66fad0f0cb470e23d13345ce9be38921
http://hdl.handle.net/2318/1869005
http://hdl.handle.net/2318/1869005
Autor:
Marangon, M., Marassi, V., Roda, B., Zattoni, A., Reschiglian, P., Mattivi, F., Moio, L., Parpinello, G. P., Piombino, P., Rio Segade, S., Rolle, L., Slaghenaufi, D., Versari, A., Vrhovsek, U., Ugliano, M., Curioni, A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::60a5abb0ac61d4575afdf18b8f654228
http://hdl.handle.net/2318/1869004
http://hdl.handle.net/2318/1869004
Autor:
Slaghenaufi, D., Vanzo, L., Luzzini, G., Arapitsas, P., Marangon, M., Curioni, A., Mattivi, F., Piombino, P., Moio, L., Versari, A., Ricci, A., Rio Segade, S., Rolle, L., Ugliano, M.
This work aimed to investigate the occurrence of different monoterpenoids and norisoprenoids in 10 monovarietal Italian red wines (Aglianico, Cannonau, Corvina, Montepulciano, Nebbiolo, Nerello, Primitivo, Raboso, Sangiovese and Teroldego) from 12 re
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::792b7161cb23eca2f87e0fb2a8c8af57
http://hdl.handle.net/11585/894082
http://hdl.handle.net/11585/894082
Autor:
Ugliano, M., Luzzini, G., Slaghenaufi, D., Carlin, S., Curioni, A., Marangon, M., Mattivi, F., Moio, L., Parpinello, G. P., Piombino, P., Rio Segade, S., Rolle, L., Versari, A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______970::ba796fb9a86f2499be631c41c2382abb
http://hdl.handle.net/2318/1869007
http://hdl.handle.net/2318/1869007
Autor:
Slaghenaufi D., Luzzini G., Marangon M., Mattivi F., Moio L., Versari A., Rolle L., Ugliano M.
AIM Terpene compounds are associated with fl oral notes and are characteristic of aromatic grape varieties such as Muscat (Jackson,2008). They are generally considered to potentially contribute to the aroma of white wines. However, there is a growing
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::85522ed26b9b177988cb2217999bdf70
http://hdl.handle.net/2318/1806056
http://hdl.handle.net/2318/1806056