Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Skytte, M. J."'
Autor:
Thomsen, M. N., Skytte, M. J., Samkani, A., Astrup, A., Frystyk, J., Chabanova, E., Hartmann, B., Holst, J. J., Larsen, T. M., Madsbad, S., Magkos, F., Thomsen, H. S., Walzem, R. L., Krarup, T., Haugaard, S. B.
Publikováno v:
Thomsen, M N, Skytte, M J, Samkani, A, Astrup, A, Frystyk, J, Chabanova, E, Hartmann, B, Holst, J J, Larsen, T M, Madsbad, S, Magkos, F, Thomsen, H S, Walzem, R L, Krarup, T & Haugaard, S B 2021, ' Reduced carbohydrate and increased protein and fat during weight loss improve the atherogenic lipid profile in type 2 diabetes ', Diabetologia, vol. 64, no. Suppl. 1, 109, pp. 60 . https://doi.org/10.1007/s00125-021-05519-y
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3062::3f28f2eef4e6594de24ecf3523980620
https://portal.findresearcher.sdu.dk/da/publications/1649b570-200b-4e70-b5b0-8652e69f1e4a
https://portal.findresearcher.sdu.dk/da/publications/1649b570-200b-4e70-b5b0-8652e69f1e4a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thomsen, Mads N., Skytte, M. J., Samkani, A., Carl, M. H., Weber, P., Arne Astrup, Thomas Meinert Larsen, Frystyk, J., Jens Juul Holst, Bolette Hartmann, Thomsen, H., Chabanova, E., Madsbad, S., Haugaard, S. B., Thure Krarup
Publikováno v:
University of Copenhagen
Thomsen, M N, Skytte, M J, Samkani, A, Carl, M H, Weber, P, Astrup, A, Larsen, T M, Frystyk, J, Holst, J J, Hartmann, B, Thomsen, H, Chabanova, E, Madsbad, S, Haugaard, S B & Krarup, T 2020, ' Reduced carbohydrate and increased protein and fat in the diet augment the positive effect of weight loss on glucose control in type 2 diabetes patients ', Diabetologia, vol. 63, no. Suppl. 1, 614, pp. S295-S296 . < https://doi.org/10.1007/s00125-020-05221-5 >
CIÊNCIAVITAE
Thomsen, M N, Skytte, M J, Samkani, A, Carl, M H, Weber, P, Astrup, A, Larsen, T M, Frystyk, J, Holst, J J, Hartmann, B, Thomsen, H, Chabanova, E, Madsbad, S, Haugaard, S B & Krarup, T 2020, ' Reduced carbohydrate and increased protein and fat in the diet augment the positive effect of weight loss on glucose control in type 2 diabetes patients ', Diabetologia, vol. 63, no. Suppl. 1, 614, pp. S295-S296 . < https://doi.org/10.1007/s00125-020-05221-5 >
CIÊNCIAVITAE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1d2348b6c03eb38f9a42ff806626724c
https://curis.ku.dk/portal/en/publications/reduced-carbohydrate-and-increased-protein-and-fat-in-the-diet-augment-the-positive-effect-of-weight-loss-on-glucose-control-in-type-2-diabetes-patients(bd8ef4d7-beec-4ece-be13-f42ef12293ae).html
https://curis.ku.dk/portal/en/publications/reduced-carbohydrate-and-increased-protein-and-fat-in-the-diet-augment-the-positive-effect-of-weight-loss-on-glucose-control-in-type-2-diabetes-patients(bd8ef4d7-beec-4ece-be13-f42ef12293ae).html