Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Skrynnikova, Anastasia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Synytsya A; Department of Carbohydrates and Cereals, University of Chemistry and Technology Prague, Technická 5, 16628 Prague, Czech Republic., Bleha R; Department of Carbohydrates and Cereals, University of Chemistry and Technology Prague, Technická 5, 16628 Prague, Czech Republic., Skrynnikova A; Department of Carbohydrates and Cereals, University of Chemistry and Technology Prague, Technická 5, 16628 Prague, Czech Republic., Babayeva T; Department of Carbohydrates and Cereals, University of Chemistry and Technology Prague, Technická 5, 16628 Prague, Czech Republic., Čopíková J; Department of Carbohydrates and Cereals, University of Chemistry and Technology Prague, Technická 5, 16628 Prague, Czech Republic., Kvasnička F; Department of Meat and Preservation, University of Chemistry and Technology Prague, Technická 5, 16628 Prague, Czech Republic., Jablonsky I; Department of Gardening, Czech University of Life Sciences Prague, Kamýcká 129, 16500 Prague, Czech Republic., Klouček P; Department of Food Science, Czech University of Life Sciences Prague, Kamýcká 129, 16500 Prague, Czech Republic.
Publikováno v:
Journal of fungi (Basel, Switzerland) [J Fungi (Basel)] 2023 Dec 28; Vol. 10 (1). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 28.