Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Skripko O.V."'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 42, Iss 3, Pp 77-83 (2016)
Production of foods for functional nutrition is one of the most perspective directions of development of food industry now. The goal of our research is scientific substantiation of technological approaches to obtaining combined functional foods prepa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36133a8b7e564cb2b7920558acf3cab2
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 37, Iss 2, Pp 41-47 (2015)
Production of new types of functional bakery products of is a perspective direction for the food industry. The widening of bakeryproducts assortment is due to the use of additional raw materials, one of which is soya-ginger or soya-citrus flour. In t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1ed6e1328b9409ca1549893fcebc82b
Autor:
Skripko, O.V.
To improve the quality of food in modern conditions it is necessary to increase the biological value of food, including fast food. The purpose of this research is to develop a food concentrate formulation (dry mix) of increased nutritional and biolog
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8929fc9a7f147894a081674a1f26443d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.