Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"Skrede G"'
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2006 39(3):191-198
Publikováno v:
In Poultry Science 1 July 2004 83(7):1240-1248
Publikováno v:
In Aquaculture 2002 210(1):305-321
Autor:
Aaby, K. * * To whom correspondence should be addressed. E-mail: kjersti.aaby@matforsk.no, Haffner, K., Skrede, G.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2002 35(3):254-259
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 50, 7211-7219
Journal of Agricultural and Food Chemistry 50 (2002)
Journal of Agricultural and Food Chemistry 50 (2002)
Apples are an important source of flavonoids in the human diet. The effect of processing apples into juice on polyphenolic antioxidant content and activity is described. Raw juice obtained from Jonagold apples by pulping and straight pressing or afte
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 7, No 15 (2008)
The antioxidant potential of extracts and essential oils of korarima (Aframomum corrorima (Braun) P.C.M. Jansen) were investigated, as well as total phenolics, total ascorbic acid (TAA), condensedtannins (CT) and antifungal potential. Antioxidant cap
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.