Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Skowrońska, Magdalena"'
Publikováno v:
Studies in Logic, Grammar and Rhetoric, Vol 67, Iss 1, Pp 127-137 (2022)
The aim of this article was to prepare a basis for further quantitative research concerning the nutritional knowledge of medical professionals (doctors) and dieticians in view of the accuracy of dietary recommendations given to patients. For this pur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/783e60f520ec4b8192c42e2376075015
Autor:
Skowrońska, Magdalena1 (AUTHOR) magdalena.skowronska@sd.umb.edu.pl, Pawłowski, Michał2 (AUTHOR) michal.pawlowski@umb.edu.pl, Milewski, Robert2 (AUTHOR) robert.milewski@umb.edu.pl
Publikováno v:
Journal of Clinical Medicine. Oct2023, Vol. 12 Issue 19, p6275. 24p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Skowrońska, Magdalena1 magdalena.skowronska05@gmail.com
Publikováno v:
Archives of Psychiatry & Psychotherapy. 2023, Vol. 25 Issue 3, p14-21. 8p.
Autor:
Skowrońska, Magdalena
Publikováno v:
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu / Research Papers of Wrocław University of Economics. (501):106-116
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=715902
Autor:
Skowrońska, Magdalena
Publikováno v:
Stylistyka / Stylistics. (XXII):197-212
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=230387
Autor:
Skowrońska,Magdalena, Kaner,Gulsah, Całyniuk,Beata, Kardas,Marek, Skrzypek,Michał, Grochowska-Niedworok,Elżbieta
Publikováno v:
Revista Española de Nutrición Humana y Dietética v.24 n.1 2020
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
SciELO España: Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
Instituto de Salud Carlos III (ISCIII)
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
SciELO España: Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
Instituto de Salud Carlos III (ISCIII)
Introduction: The aim of the study is to present fermented milk products intake and related factors by Turkish and Polish students of dietetics. Material and Methods: Dietetics students of both Medical University of Silesia in Katowice (SUM), Poland,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2cbeac279b7aeef908e32c3269096c1e
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2174-51452020000100004
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2174-51452020000100004
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.