Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Skov, Kasper B."'
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules February 2025 288
Autor:
Nasrollahzadeh, Farzaneh, Alexi, Niki, Skov, Kasper B., Roman, Laura, Sfyra, Konstantina, Martinez, Mario M.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2024 151
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2024 149
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Skov KB; Centre for Innovative Food (CiFOOD), Department of Food Science, Aarhus University, Agro Food Park 48, Aarhus N 8200, Denmark., Portillo-Perez GA; Centre for Innovative Food (CiFOOD), Department of Food Science, Aarhus University, Agro Food Park 48, Aarhus N 8200, Denmark. Electronic address: gportillo@food.au.dk., Martinez MM; Centre for Innovative Food (CiFOOD), Department of Food Science, Aarhus University, Agro Food Park 48, Aarhus N 8200, Denmark; Food Technology Area, Department of Agricultural Engineering, University of Valladolid, Spain. Electronic address: mm@food.au.dk.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2024 Dec 09; Vol. 288, pp. 138603. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 09.