Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Skocilas Jan"'
Publikováno v:
EPJ Web of Conferences, Vol 143, p 02063 (2017)
The viscoelastic properties of foods and polymers can be evaluated from flow of the material in capillary with specified dimension and shape. The extrusion rheometer equipped by capillary with rectangular cross-section was used for determination of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea14556a423f489ca872682b9e3d4433
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2023 357
Autor:
Šupová, Monika, Suchý, Tomáš, Chlup, Hynek, Štípek, Jan, Žitný, Rudolf, Landfeld, Aleš, Skočilas, Jan, Žaloudková, Margit, Rýglová, Šárka, Braun, Martin, Štancl, Jaromír, Houška, Milan
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering April 2023 343
Autor:
Klimenda, Frantisek1 (AUTHOR) blanka.skocilasova@ujep.cz, Skocilas, Jan2 (AUTHOR) jan.skocilas@fs.cvut.cz, Skocilasova, Blanka1 (AUTHOR) josef.soukup@ujep.cz, Soukup, Josef1 (AUTHOR) roman.cizek@ujep.cz, Cizek, Roman1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Sensors (14248220). Jun2022, Vol. 22 Issue 11, p4033-4033. 22p.
Publikováno v:
In Mechanical Systems and Signal Processing 15 May 2017 89:67-77
Publikováno v:
In Procedia Engineering 2017 177:25-32
Publikováno v:
In Procedia Engineering 2017 177:17-24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical Engineering Communications. 2021, Vol. 208 Issue 8, p1209-1217. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.