Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Skin pack"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G.H. Geesink, Michael Lee, Tharcilla I.R.C. Alvarenga, Rod Polkinghorne, Janet Stark, Robyn D. Warner, Damian Frank
Publikováno v:
Meat Science. 123:126-133
Lamb steaks from semimembranosus (SM) and longissimus thoracis et lumborum (LTL) muscles were allocated to three different packaging treatments - Darfresh® vacuum skin packaging (VSP), Darfresh® Bloom packaging (80% O2:20% CO2; Hi-Ox-DB) or high ox
Publikováno v:
Meat Science. 119:147-153
The physicochemical properties of M. longissimus lumborum steaks over 12days of storage at 2°C, and under three packaging conditions, were investigated: vacuum skin packaging (VSP); modified atmosphere packaging (MAP), and their combination with sem
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research
Journal of Veterinary Research, Vol 61, Iss 3, Pp 279-285 (2017)
Journal of Veterinary Research, Vol 61, Iss 3, Pp 279-285 (2017)
Over the last years a growing demand for ratite meat, including ostrich, emu, and rhea has been observed in the world. Ratite meat is recognised as a dietetic product because of low level of fat, high share of PUFA, favourable n6/n3 ratio, and higher
Publikováno v:
Packaging Technology and Science. 22:85-96
The objective of this study was to evaluate the effects of different modified atmosphere packaging (MAP) systems applied during ageing and retail display on the quality of beef longissimus dorsi. The quality of the steaks was measured by sensory anal
Publikováno v:
Meat Science. 57:359-363
We investigated whether consumer preferences for beef colors (red, purple, and brown) or for beef packaging systems (modified atmosphere, MAP; vacuum skin pack, VSP; or overwrap with polyvinyl chloride, PVC) influenced taste scores of beef steaks and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Meat science. 88(3)
The aim of this study was to assess how beef quality traits are affected by skin packaging compared with vacuum and high-oxygen modified atmosphere packaging (MAP; 80% O(2) and 20% CO(2)). Both M. longissimus dorsi from 6 young bulls were cut and age