Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Skałecki, Piotr"'
Autor:
Kowalczyk, Marek, Domaradzki, Piotr, Ziomek, Monika, Skałecki, Piotr, Kaliniak-Dziura, Agnieszka, Żółkiewski, Paweł, Chmielowiec-Korzeniowska, Anna, Kędzierska-Matysek, Monika, Ukalska-Jaruga, Aleksandra, Grenda, Tomasz, Nuvoloni, Roberta, Florek, Mariusz
Publikováno v:
In Meat Science October 2024 216
Autor:
Kowalczyk, Marek, Domaradzki, Piotr, Skałecki, Piotr, Kaliniak-Dziura, Agnieszka, Stanek, Piotr, Teter, Anna, Grenda, Tomasz, Florek, Mariusz
Publikováno v:
In Meat Science October 2024 216
Autor:
Kaliniak-Dziura, Agnieszka1 (AUTHOR) agnieszka.kaliniak@up.lublin.pl, Skałecki, Piotr1 (AUTHOR) mariusz.florek@up.lublin.pl, Florek, Mariusz1 (AUTHOR) monika.matysek@up.lublin.pl, Kędzierska-Matysek, Monika1 (AUTHOR), Sobczak, Paweł2 (AUTHOR) pawel.sobczak@up.lublin.pl
Publikováno v:
Animals (2076-2615). May2024, Vol. 14 Issue 9, p1311. 11p.
Organic eggs as an indirect indicator of agricultural environmental pollution – preliminary research
Autor:
Drabik, Kamil, Skałecki, Piotr, Spasowska, Hanna, Melnyk, Oleg P., Kutrzuba, Magdalena, Batkowska, Justyna
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis July 2024 131
Autor:
Kowalczyk, Marek, Domaradzki, Piotr, Materska, Małgorzata, Florek, Mariusz, Kaliniak-Dziura, Agnieszka, Skałecki, Piotr, Żółkiewski, Paweł, Grenda, Tomasz, Pabich, Marzena
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2023 399
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siemiński, Grzegorz1 (AUTHOR) grzegorz.sieminski@up.lublin.pl, Skałecki, Piotr1 (AUTHOR) piotr.domaradzki@up.lublin.pl, Florek, Mariusz1 (AUTHOR) malgorzata.dmoch@up.lublin.pl, Domaradzki, Piotr1 (AUTHOR) malgorzata.siwko@up.lublin.pl, Poleszak, Ewa2 (AUTHOR) ewa.poleszak@umlub.pl, Dmoch, Małgorzata1 (AUTHOR) monika.matysek@up.lublin.pl, Ryszkowska-Siwko, Małgorzata1 (AUTHOR) anna.teter@up.lublin.pl, Kędzierska-Matysek, Monika1 (AUTHOR) marek.kowalczyk@up.lublin.pl, Teter, Anna1 (AUTHOR) agnieszka.kaliniak@up.lublin.pl, Kowalczyk, Marek1 (AUTHOR), Kaliniak-Dziura, Agnieszka1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Aug2023, Vol. 13 Issue 15, p2408. 11p.
Autor:
Skałecki, Piotr, Florek, Mariusz *, Kędzierska-Matysek, Monika, Poleszak, Ewa, Domaradzki, Piotr, Kaliniak-Dziura, Agnieszka
Publikováno v:
In Journal of Trace Elements in Medicine and Biology December 2020 62
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 66, Iss 4, Pp 311-320 (2016)
Based on the analysis of the proximate composition, mineral contents and fatty acid profiles, the objective of this study was to evaluate the nutritional value of the traditional product Carp Ham produced from common carp raw fillets. Significant dif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/741fed6c29e34b89b3efb661233e9478