Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Sjöholm, Ingegerd M"'
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis 2010 23(2):194-198
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jan2008, Vol. 88 Issue 2, p305-312, 8p
Autor:
Viklund GA; Department of Food Technology, Engineering and Nutrition, Lund University, P.O. Box 124, SE-221 00 Lund, Sweden. Kerstin.Skog@appliednutrition.lth.se, Olsson KM, Sjöholm IM, Skog KI
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2008 Aug 13; Vol. 56 (15), pp. 6180-4. Date of Electronic Publication: 2008 Jul 15.
Autor:
Strålsjö LM; Department of Food Science, Swedish University of Agricultural Sciences, P.O. Box 7051, SE-750 07 Uppsala, Sweden. lena.stralsjo@lmv.slu.se, Witthöft CM, Sjöholm IM, Jägerstad MI
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2003 Jan 01; Vol. 51 (1), pp. 128-33.