Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Sjöfn Sigurgísladóttir"'
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. 25:294-314
Sensory characteristics of cod products available to consumers were analyzed, and different ways to analyze sensory results were viewed. Ten cod samples of different origin (wild and farmed cod), storage time (short and extended) and storage method (
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
SVEINSDÓTTIR, KOLBRÚN1,2 (AUTHOR), MARTINSDÓTTIR, EMILÍA1 (AUTHOR), HYLDIG, GRETHE3 (AUTHOR), SIGURGÍSLADÓTTIR, SJÖFN1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Apr2010, Vol. 25 Issue 2, p294-314. 21p. 4 Charts, 5 Graphs.
Autor:
John Carlin
Hay muchos países en el mundo pero el caso de Islandia es punto y aparte, y su historia, en las últimas décadas, trepidante y ejemplar. John Carlin, sin disimular su pasión de converso, nos cuenta que a pesar de haber visitado medio centenar de p