Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Sivonen, L"'
Autor:
Sivonen, L. (Laura)
Tiivistelmä. Tiivistelmä suomalaisella viittomakielellä: https://vimeo.com/369564639/c50d399d7cTiivistelmä. Tässä pro gradu -työssäni tutkin aikuisena sisäkorvaistutteen saaneen henkilön kieli-identiteettiä. Lähestyn aihetta sosiokulttuur
Externí odkaz:
http://jultika.oulu.fi/Record/nbnfioulu-201911143084
Autor:
Melchior, J.-C, Beck, A.-M, Balknäs, U.Nilsson, Camilo, M.E, Fürst, P, Gentile, M.G, Hasunen, K, Jones, L, Jonkers-Schuitema, C, Keller, U, Mikkelsen, B.Egberg, Pavcic, M, Schauder, P, Sivonen, L, Zinck, O, Øien, H, Ovesen, L
Publikováno v:
In Nutrition clinique et métabolisme 2003 17(4):207-212
Autor:
BECK, A.M., BALKN, U.N., FÜRST, P., HASUNEN, K., JONES, L., KELLER, U., MELCHIOR, J-C, MIKKELSEN, B.E., SCHAUDER, P., SIVONEN, L., ZINCK, O., ØIEN, H., OVESEN, L.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition October 2001 20(5):455-460
Autor:
Anne Marie Beck, Balknas, U., Camilo, M., Furst, P., Gentile, M., Hasunen, K., Jones, L., Jonkers-Schuitema, C., Keller, U., Melchior, J., Bent Egberg Mikkelsen, Pavcic, M., Schauder, P., Sivonen, L., Zinck, O., Øien, H., Ovesen, L.
Publikováno v:
Beck, A M, Balknas, U, Camilo, M, Furst, P, Gentile, M, Hasunen, K, Jones, L, Jonkers-Schuitema, C, Keller, U, Melchior, J, Mikkelsen, B E, Pavcic, M, Schauder, P, Sivonen, L, Zinck, O, Øien, H & Ovesen, L 2002, ' Practices in relation to nutritional care and support – report from the Council of Europe. ', Clinical Nutrition .
Aalborg University
Aalborg University
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4342a914ff240adc8f5f3932286bf853
https://vbn.aau.dk/da/publications/ddb9cbeb-54be-4e0d-bd21-b5df995d7645
https://vbn.aau.dk/da/publications/ddb9cbeb-54be-4e0d-bd21-b5df995d7645
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Beck AM, Balknas UN, Camilo ME, Furst P, Gentile MG, Hasunen K, Jones L, Jonkers-Schuitema C, Keller U, Melchior J, Mikkelsen BE, Pavcic M, Schauder P, Sivonen L, Zinck O, Oien H, Ovesen L
Publikováno v:
Nutrition in Clinical Practice; 2003 Jun, Vol. 18 Issue 3, p247-249, 3p
Autor:
Bent Egberg Mikkelsen, Beck, A., Balknas, U., Camilo, M., Furst, P., Gentile, M., Hasunen, K., Jones, L., Jonkers-Schuitema, C., Keller, U., Melchior, J., Pavcic, M., Schauder, P., Sivonen, L., Zinck, O., Øien, H., Ovesen, L.
Publikováno v:
Aalborg University
Mikkelsen, B E, Beck, A, Balknas, U, Camilo, M, Furst, P, Gentile, M, Hasunen, K, Jones, L, Jonkers-Schuitema, C, Keller, U, Melchior, J, Pavcic, M, Schauder, P, Sivonen, L, Zinck, O, Øien, H & Ovesen, L 2003, ' What can food service operators do to remedy undernutrition in hospitals? – a European perspective from an ad hoc group on Nutrition Programmes in Hospitals ', Foodservice Research International, vol. 13 .
Mikkelsen, B E, Beck, A, Balknas, U, Camilo, M, Furst, P, Gentile, M, Hasunen, K, Jones, L, Jonkers-Schuitema, C, Keller, U, Melchior, J, Pavcic, M, Schauder, P, Sivonen, L, Zinck, O, Øien, H & Ovesen, L 2003, ' What can food service operators do to remedy undernutrition in hospitals? – a European perspective from an ad hoc group on Nutrition Programmes in Hospitals ', Foodservice Research International, vol. 13 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e937fdb8a0ee5e8e8cd4ac317d979268
https://vbn.aau.dk/en/publications/8b900175-1952-489d-8493-868f104d509e
https://vbn.aau.dk/en/publications/8b900175-1952-489d-8493-868f104d509e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.