Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Sivakesavam, O."'
Autor:
Sivakesavam, O., Prasad, Y.V.R.K.
Publikováno v:
In Materials Science & Engineering A 2003 362(1):118-124
Autor:
Sivakesavam, O., Prasad, Y. V. R. K.
Publikováno v:
International Journal of Materials Research: Zeitschrift fuer Metallkunde; February 2022, Vol. 94 Issue: 11 p1255-1259, 5p
Autor:
Sivakesavam, O., Prasad, Y. V. R. K.
Publikováno v:
International Journal of Materials Research: Zeitschrift fuer Metallkunde; January 2022, Vol. 93 Issue: 9 p913-917, 5p
Autor:
Sivakesavam, O., Prasad, Y. V. R. K.
Publikováno v:
International Journal of Materials Research: Zeitschrift fuer Metallkunde; December 2021, Vol. 93 Issue: 2 p123-127, 5p
Autor:
Sivakesavam, O *, Prasad, Y.V.R.K
Publikováno v:
In Materials Science & Engineering A 2002 323(1):270-277
Autor:
Sivakesavam, O, Prasad, YVRK
Publikováno v:
IndraStra Global.
The deformation behaviour of as-cast Mg-2Zn-1Mn alloy in the temperature range 300-500 degreesC and in the strain rate range 0.001-100 s(-1) has been studied using processing maps. For obtaining the processing map, the variation of the efficiency of
Autor:
Sivakesavam, O, Prasad, YVRK
Publikováno v:
IndraStra Global.
Processing maps have been developed for hot deformation of Mg-2Zn-1Mn alloy in as-cast condition and after homogenization with a view to evaluate the influence of homogenization. Hot compression data in the temperature range 300-500degreesC and strai
Publikováno v:
IndraStra Global.
The constitutive flow behaviour in hot working of as cast magnesium has been studied with the help of a processing map developed in the temperature range 300-550°C and strain rate range 0·001-100 s−1. The map, interpreted using the dynamic materi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.