Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Sirks, H.A."
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
21
pro vyhledávání:
'"Sirks, H.A."'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Over het wezen der vetbolletjesagglutinatie : de agglutinatie der vetbolletjes en hunne electrische lading
Autor:
Sirks, H.A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0311eb344bd997f4be6273330ca221f2
https://research.wur.nl/en/publications/over-het-wezen-der-vetbolletjesagglutinatie-de-agglutinatie-der-v
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Eenige proeven over den invloed van den ree͏̈elen zuurheidsgraad op de rijping van Edammer kaas
Autor:
Sirks, H.A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ea848a764fbfe58457255ef9e58d3418
https://research.wur.nl/en/publications/eenige-proeven-over-den-invloed-van-den-reeelen-zuurheidsgraad-op
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Over stremkrachtbepaling
Autor:
Sirks, H.A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9405::e5682520afe157103193b9c5a9f0d779
https://research.wur.nl/en/publications/over-stremkrachtbepaling
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Onderzoekingen in verband met de consistentie van Nederlandsche boter
Autor:
van Dam, W.
,
Sirks, H.A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d4185bff5ba8ed4b10038a57ba16c1bc
https://research.wur.nl/en/publications/onderzoekingen-in-verband-met-de-consistentie-van-nederlandsche-b
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Over de bepaling van het ijzergehalte van water voor het zuivelbedrijf
Autor:
Sirks, H.A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9cafe5f80b07a108f692e11b8904d14f
https://research.wur.nl/en/publications/over-de-bepaling-van-het-ijzergehalte-van-water-voor-het-zuivelbe
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Over de verandering van het melksuikergehalte der wrongel na de watertoevoeging bij de Edammer - kaasbereiding
Autor:
Sirks, H.A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::129e763bec2d8ca3752c69a055e36e7d
https://research.wur.nl/en/publications/over-de-verandering-van-het-melksuikergehalte-der-wrongel-na-de-w
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Over het wezen der vetbolletjesagglutinatie
Autor:
Hekma, E.
,
Sirks, H.A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9a2bef8db96ca38208ad1b874125f876
https://research.wur.nl/en/publications/over-het-wezen-der-vetbolletjesagglutinatie
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Colorimetrisch onderzoek van boter- en kaaskleursel
Autor:
Sirks, H.A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b7dc68c35a4ab5a615297168c7e89bd6
https://research.wur.nl/en/publications/colorimetrisch-onderzoek-van-boter-en-kaaskleursel
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Dispersiteitsmetingen van het vet in melk en karnemelk
Autor:
Sirks, H.A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8ba2fc571e9a0e18811ab1060034117e
https://research.wur.nl/en/publications/dispersiteitsmetingen-van-het-vet-in-melk-en-karnemelk
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
De viscositeit der melk in verband met de oprooming
Autor:
Sirks, H.A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f9877befc18db9b7e54db3752d68a9e5
https://research.wur.nl/en/publications/de-viscositeit-der-melk-in-verband-met-de-oprooming
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
Další »
[3]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
3
Akademické články
Předmět
16
rijkslandbouwproefstation hoorn
10
life science
3
analytical chemistry
2
animal products
2
boterbereiding
2
buttermaking
2
buttermilk
2
chemists
2
coordinate covalent bond
2
coordination chemistry
2
dierlijke producten
2
history
2
karnemelk
2
supramolecular chemistry
2
synthesis
2
time measurements
1
2,2'-bipyridine
1
analyse
1
analysis
1
analytische scheikunde
1
behandeling
1
cheeses
1
chemie
1
chemistry
1
colorimetrie
1
colorimetry
1
cooling
1
cream
1
curd
1
dried milk
1
edam cheese
1
edammer kaas
1
fat
1
fat content
1
freezing
1
gouda cheese
1
goudse kaas
1
inspectie
1
inspection
1
invriezen
1
kazen
1
koelen
1
melk testen
1
melkbewerking
1
melkpoeder
1
milk processing
1
milk testing
1
processing
1
rauwe melk
1
raw milk
Vydavatel
7
algemeene landsdrukkerij
7
gebrs. j. & h. van langenhuyzen
2
mdpi
Publikováno v
2
molecules
1
annalen der physik
Zdroj
18
OpenAIRE
1
Complementary Index
1
Scopus®
1
Academic Search Ultimate
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......