Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"Siripongvutikorn S."'
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 110-119 (2018)
Fortification with iron, zinc and vitamin A of Vietnamese tamarind fish sauce has been studied. The Vietnamese tamarind fish sauce formula consisted of 42% of slurry, 37% of sugar and 21% of fish sauce, and was fortified with 36 mg of iron (Fe), 15 m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16cdf398b0be45deb3b0925daacb1383
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
IFESAN, B. O. T.1 bodewunmi2001@yahoo.co.uk, SIRIPONGVUTIKORN, S.1, THUMMARATWASIK, P.2, KANTHACHOTE, D.3
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2010 Supplement 1, Vol. 34, p308-321. 14p. 2 Charts, 4 Graphs.