Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Sirini, Noelí"'
Autor:
Zimmermann, Jorge Alberto, Sirini, Noelí, Olivero, Carolina Raquel, Renna, María Sol, Signorini, Marcelo Lisandro, Zbrun, María Virginia, Frizzo, Laureano Sebastián, Soto, Lorena Paola
Publikováno v:
In Revista Argentina de Microbiologia January-March 2024 56(1):90-101
Autor:
Stegmayer, María Ángeles, Sirini, Noelí Estefanía, Ruiz, María Julia, Soto, Lorena Paola, Zbrun, María Virginia, Lorenzo, José Manuel, Signorini, Marcelo Lisandro, Frizzo, Laureano Sebastián
Publikováno v:
In Meat Science December 2023 206
Autor:
Sirini, Noelí, Stegmayer, María, Ruiz, María J., Cuffia, Facundo, Rossler, Eugenia, Otero, José, Soto, Lorena, Lorenzo, José M., Pérez-Álvarez, José Ángel, Rosmini, Marcelo, Frizzo, Laureano
Publikováno v:
In Meat Science June 2023 200
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Membrane Science 1 October 2018 563:351-359
Autor:
Ángeles Stegmayer, María, Sirini, Noelí, Frizzo, Laureano Sebastián, Fernández-López, Juana, Pérez Álvarez, José Ángel, Rosmini, Marcelo Raúl, Soto, Lorena Paola
Publikováno v:
In Strategies to Improve the Quality of Foods 2024:171-201
Autor:
Soto, Lorena P., Sirini, Noelí E., Frizzo, Laureano S., Zbrun, María V., Zimmermann, Jorge A., Ruiz, María J., Rosmini, Marcelo R., Sequeira, Gabriel J., Miotti, Camila, Signorini, Marcelo L.
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 33, p12178-12206, 29p
Autor:
Ruiz, María J, Sirini, Noelí E, Stegmayer, María Á, Soto, Lorena P, Zbrun, María V, Olivero, Carolina R, Werning, María L, Acosta, Federico F, Signorini, Marcelo L, Frizzo, Laureano S
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Dec2023, Vol. 134 Issue 12, p1-8, 8p
Autor:
Sirini, Noelí Estefanía
Publikováno v:
Biblioteca Virtual (UNL)
Universidad Nacional del Litoral
instacron:UNL
Universidad Nacional del Litoral
instacron:UNL
Fil: Sirini, Noelí Estefanía. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química; Argentina. Los productos cárnicos crudo-curados más saludables son tarea pendiente del área científico-tecnológica. El objetivo de esta Tesis fue
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::ea4d4356784561eb3959c6141dec2706