Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"Sirajudeen, K. N. S."'
Autor:
Farid Che Ghazali, Hisham Atan Edinur, Sirajudeen K. N. S, Abdul Qudus B. Aroyehun, Shariza Abdul Razak
Publikováno v:
Life Sciences, Medicine and Biomedicine, Vol 3, Iss 5 (2019)
Recognition of health benefits associated with consumption of marine derived biomasses is one of the most promising developments in human nutrition and disease-prevention research. This endeavor for bioactives and functional ingredients discovery fro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6f0838f00584a39be9bdfda3be1bfa8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Harfil, Sondos, Abuodeh, Raed, Abdel Rahman, Wael M., Sirajudeen, K. N. S., Mohamed, Hamid Jan
Publikováno v:
Hamdan Medical Journal; Apr-Jun2023, Vol. 16 Issue 2, p79-86, 8p
Publikováno v:
IIUM Medical Journal Malaysia; Jul2022, Vol. 21 Issue 3, p85-95, 11p
Publikováno v:
Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine.
In recent years, natural products, which originate from plants, animals, and fungi, together with their bioactive compounds have been intensively explored and studied for their therapeutic potentials for various diseases such as cardiovascular, diabe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shariza Abdul Razak, Hisham Atan Edinur, Abdul Qudus B. Aroyehun, Sirajudeen K. N. S, Farid Che Ghazali
Publikováno v:
Life Sciences, Medicine and Biomedicine, Vol 3, Iss 5 (2019)
Recognition of health benefits associated with consumption of marine derived biomasses is one of the most promising developments in human nutrition and disease-prevention research. This endeavor for bioactives and functional ingredients discovery fro
Publikováno v:
Journal of Physical Education & Sport; 2021 Supplement 4, Vol. 21, p2289-2296, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.