Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Sioriki E"'
Given that fermented dairy products exhibit high bioactivities against cardiovascular diseases (CVDs), the anti-thrombotic properties, fatty acid profiles and sensory properties of cow, goat and ewe derived Greek yogurts have been assessed and compar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::8973f1964ac0ac4684084cb937dc2c75
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3056736
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3056736
The aim of the current study was to compare the biological activities of total polar lipids (TPL) and thin-layer chromatography (TLC) polar lipid fractions of sardine fillet and cod liver oil against atherogenesis. TPL and TLC polar lipid fractions o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::f064bf763ca95ed12981d5feebf58a40
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3057931
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3057931
Given that goat milk and dairy products should be consumed daily according to suggestions based on Mediterranean diet, the current study evaluates the anti-atherogenic properties of goat milk and goat dairy products (yogurt and white cheese). Total l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::5b07165ed66b2eb2e087559b254db40c
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3058645
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3058645
Total lipids of olive pomace (OP), olive pomace diet (OP diet), fish oil diet (FO diet) and fish filets of farmed gilthead sea bream (fish fed with FO diet and OP diet respectively) were extracted and separated into polar (TPL) and neutral (TNL) lipi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::86a409a801c395b5caaa79b4f68f8020
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3058639
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3058639
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The purpose of this study was to evaluate the sensory (using descriptive analysis) and cardioprotective properties - studying the biological activity against atheromatosis based on the in vitro inhibition of platelet activating factor (PAF) induced p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::107a9209a3c8486ae2689396a059cd58
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009677
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009677
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Given that platelet activating factor (PAF) is a crucial inflammatory phospholipid mediator that is implicated in the mechanism of atherogenesis, the presence of PAF inhibitors in food reinforces their nutritional value in terms of protection against
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::e0e5896069aeebda0936b20a2b8e6b12
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009843
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009843
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.