Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"Sinkovič, Lovro"'
Autor:
Hasanaklou, Hourieh Tavakoli, Pipan, Barbara, Meglič, Vladimir, Nagl, Nevena, Sinkovič, Lovro
Publikováno v:
In Electronic Journal of Biotechnology September 2024 71:47-56
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 December 2024 338
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Umićević Sonja, Antić Marina, Rajković Dragana, Sinkovič Lovro, Nagl Nevena, Goreta-Ban Smiljana, Meglič Vladimir, Todorović Vida, Marjanović-Jeromela Ana, Pipan Barbara
Publikováno v:
Agroznanje, Vol 24, Iss 3, Pp 77-90 (2023)
Leafy kale (Brassica oleracea var. acephala L.) is one of the most important Brassicaceae species with health-promoting properties and great diversity. To investigate variability within and among accessions, 12 accessions (each accession comprised fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0541cf9442fb43dea8ed4245d8d12e46
Publikováno v:
Agroznanje, Vol 24, Iss 4, Pp 237-247 (2023)
Onion is an important vegetable crop grown for its pungent bulbs and aromatic leaves. Onion genetic resources collected in the Slovenian Plant Gene Bank at the Agricultural Institute of Slovenia were evaluated for the first time using various morphom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/553b6ee9387544cdbdf60e28a792986d
Autor:
Nagl Nevena, Sinkovič Lovro, Savić Aleksandra, Isakov Milada, Hasanaklou Hourieh Tavakoli, Pipan Barbara, Marjanović-Jeromela Ana
Publikováno v:
Ratarstvo i Povrtarstvo, Vol 60, Iss 2, Pp 32-39 (2023)
Grass pea (Lathyrus sativus) is a valuable grain legume known for its high protein content and rich essential amino acid profile. Its exceptional characteristics such as drought tolerance, high adaptability to extreme conditions, disease resistance,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6f6ab3af4fa4b87ae59ab1d3ffda5e9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agroznanje, Vol 23, Iss 2, Pp 57-65 (2022)
Bulbous Allium spp. such as "big-headed" elephant garlic (Allium ampeloprasum L.) and common garlic (Allium sativus L.) contain a wide range of bioactive compounds with health-promoting properties and are most commonly used as food seasonings. The ob
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5d4be41afea470f96d20a889a799301
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2021 365