Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Sinkevičienė, Ingrida"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laučienė, Lina, Andrulevičiūtė, Vaida, Sinkevičienė, Ingrida, Kašauskas, Artūras, Urbšienė, Laima, Šernienė, Loreta
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 69, Iss 4, Pp 229-238 (2019)
Mljekarstvo : journal for dairy production and processing improvement, Zagreb : Croatian Dairy Union, 2019, vol. 69, no. 4, p. 229-238
Mljekarstvo : journal for dairy production and processing improvement, Zagreb : Croatian Dairy Union, 2019, vol. 69, no. 4, p. 229-238
In the present study fatty acid (FA) composition in four main groups of dairy products was determined to investigate their development during processing and storage. Fresh cheese, sour cream, butter, and ultra-high temperature (UHT) milk representing
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Januškevičius, Algirdas1 jalgis@lva.lt, Bukelis, Rolandas1, Andrulevičiūtė, Vaida2 vaida.andruleviciute@lsmuni.lt, Sinkevičienė, Ingrida2, Budreckienė, Rūta2, Kašauskas, Artūras2
Publikováno v:
Veterinarija ir Zootechnika. 2015, Vol. 71 Issue 93, p21-25. 5p.
Autor:
Ašmenskaitė, Lina1 lina.asmenskaite@lva.lt, Juśkiewicz, Jerzy2, Zduńczyk, Zenon2, Staniškienė, Birutė3, Budreckienė, Rūta3, Sinkevičienė, Ingrida3, Žilinskienė, Ana4, Matusevičius, Paulius5
Publikováno v:
Veterinarija ir Zootechnika. 2007, Vol. 40 Issue 62, p3-8. 6p. 4 Charts.
Publikováno v:
Veterinarija ir Zootechnika. 2007, Vol. 39 Issue 61, p60-66. 7p. 4 Charts, 4 Graphs.
Autor:
Staniškienė, Birutė1, Matusevi&3x010D;ius, Paulius1, Budreckienė, Rūta1, Sinkevičienė, Ingrida1 chemkat@lva.lt
Publikováno v:
Veterinarija ir Zootechnika. 2005, Vol. 30 Issue 52, p77-82. 6p.
Autor:
Lukošiūtė, Rūta
Ice-cream is a frozen dessert, which must to be consumed immediately, it must be keeping in freezer, on purpose to save it‘s quality. Each stages of ice-cream production, used materials, further ice-cream storage and transporting to consumer are ve
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2888::e8c2f4b59e94e597af1e541c09668f9f
https://library.lsmuni.lt/LSMU:ELABAETD15840746&prefLang=en_US
https://library.lsmuni.lt/LSMU:ELABAETD15840746&prefLang=en_US
Autor:
Čijunskaitė, Rūta
The physical, chemical and microbiological indicators are analysed in the mother kefir leaven, cultivated in different raw materials in this master's thesis. Acidity is determined by using a pH – meter 766 Laboratory pH Meter. The lactose, proteins
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2888::dc30c3376ab60ce275d3476b8a88e8c2
https://library.lsmuni.lt/LSMU:ELABAETD15843371&prefLang=en_US
https://library.lsmuni.lt/LSMU:ELABAETD15843371&prefLang=en_US