Zobrazeno 1 - 10
of 394
pro vyhledávání: '"Singh Karam B"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 12, Iss 1, p 101 (2012)
Abstract Background Cowpea aphid (CPA; Aphis craccivora) is the most important insect pest of cowpea and also causes significant yield losses in other legume crops including alfalfa, beans, chickpea, lentils, lupins and peanuts. In many of these crop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9107d3667d84c9ba319ff59ad537cc3
Autor:
Shi Bu-Jun, Foley Rhonda, Kamphuis Lars G, Hane James K, Gao Ling-Ling, Atkins Craig A, Singh Karam B
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 12, Iss 1, p 521 (2011)
Abstract Background Lupinus angustifolius L, also known as narrow-leafed lupin (NLL), is becoming an important grain legume crop that is valuable for sustainable farming and is becoming recognised as a potential human health food. Recent interest is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f842631818e740dabb661f94c0f1a1af
Autor:
Goggin Danica E, Soo Lena YC, Spriggs Andrew, Gao Ling-Ling, Foley Rhonda C, Smith Penelope MC, Atkins Craig A, Singh Karam B
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 11, Iss 1, p 59 (2011)
Abstract Background In legumes, seed storage proteins are important for the developing seedling and are an important source of protein for humans and animals. Lupinus angustifolius (L.), also known as narrow-leaf lupin (NLL) is a grain legume crop th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a440a034fb3b43158174abd7a52d6b12
Autor:
Khedr, Tawfeek, Juhász, Angéla, Singh, Karam B., Foley, Rhonda, Nye-Wood, Mitchell G., Colgrave, Michelle L.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2023 121
Autor:
Van Moerkercke, Alex, Duncan, Owen, Zander, Mark, Šimura, Jan, Broda, Martyna, Vanden Bossche, Robin, Lewsey, Mathew G., Lama, Sbatie, Singh, Karam B., Ljung, Karin, Ecker, Joseph R., Goossens, Alain, Millar, A. Harvey, Van Aken, Olivier
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2019 Nov 01. 116(46), 23345-23356.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26861427
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jimenez-Lopez, Jose C., Foley, Rhonda C., Brear, Ella, Clarke, Victoria C., Lima-Cabello, Elena, Florido, Jose F., Singh, Karam B., Alché, Juan D., Smith, Penelope M.C.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 April 2018 244:60-70
Autor:
Lima-Cabello, Elena, Morales-Santana, Sonia, Foley, Rhonda C., Melser, Su, Alché, Victor, Siddique, Kadambot H.M., Singh, Karam B., Alché, Juan D., Jimenez-Lopez, Jose C.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods January 2018 40:510-519