Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Singh‐Povel, Cécile M."'
Autor:
Hilkens, Luuk, Praster, Floor, van Overdam, Jan, Nyakayiru, Jean, Singh-Povel, Cécile M, Bons, Judith, van Loon, Luc JC, van Dijk, Jan-Willem
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition February 2024 154(2):479-490
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van Sloun, Bart, Goossens, Gijs H., Erdõs, Balázs, O’Donovan, Shauna D., Singh-Povel, Cécile M., Geurts, Jan M.W., van Riel, Natal A.W., Arts, Ilja C.W.
Publikováno v:
In iScience 17 March 2023 26(3)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hasmuni Chew, Nurul Hasanah, Mohd Saat, Nur Zakiah, Wong, Jyh Eiin, Lee, Shoo Thien, Singh‐Povel, Cécile M., Khouw, Ilse, Poh, Bee Koon, Safii, Nik Shanita, Farah, Mohamad Fauzi Nor, Jamil, Nor Aini, Sharif, Razinah, Chan, Caryn Mei Hsien, Tang, Swee Fong, Wee, Lei Hum, Budin, Siti Balkis, Koh, Denise, Ruzita, Abd. Talib, Saat, Nur Zakiah Mohd, Sameeha, Mohd Jamil, Norimah, A. Karim
Publikováno v:
Nutrition Bulletin; Sep2024, Vol. 49 Issue 3, p294-313, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Singh-Povel, Cécile M., Van Gool, Martine P., Gual Rojas, Ana Paulina, Bragt, Marjolijn C.E., Kleinnijenhuis, Anne J., Hettinga, Kasper A.
Publikováno v:
Public Health Nutrition, 25(5), 1416-1426
Public Health Nutrition 25 (2022) 5
Public Health Nutrition 25 (2022) 5
Objective:To compare the nutritional composition of bovine milk and several plant-based drinks with a focus on protein and essential amino acid content and to determine the ratio of essential amino acids to greenhouse gas emission.Design:Nutritional
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.