Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Simpson, AP"'
Autor:
Simpson, AP, Calitz, AP
Publikováno v:
South African Journal of Agricultural Extension, Volume: 43, Issue: 2, Pages: 66-77, Published: 2015
South African Journal of Agricultural Extension; Vol 43, No 2 (2015); 66-77
South African Journal of Agricultural Extension; Vol 43, No 2 (2015); 66-77
The paper describes the adaptation of the Service Quality Instrument (SERVQUAL) for measuring the provision of information as an Extension Service. It explores agricultural Extension Services as a customer service and SERVQUAL as a service evaluation
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d076e626de557b67eb0361bab021e9ba
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0301-603X2015000200007&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0301-603X2015000200007&lng=en&tlng=en
Autor:
Simpson, AP, Calitz, AP
Publikováno v:
South African Journal of Agricultural Extension, Volume: 42, Issue: 1, Pages: 107-98, Published: 2014
South African Journal of Agricultural Extension; Vol 42, No 1 (2014); 98 – 107
South African Journal of Agricultural Extension; Vol 42, No 1 (2014); 98 – 107
Organisations offering extension services provide services to farmers which include the provision of relevant and current information pertaining to agriculture. The increased use of mobile technologies is changing the way farmers access information,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::14bfda54f1673a935b3780ce9d3c5827
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0301-603X2014000100009&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0301-603X2014000100009&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Comparative Biochemistry and Physiology Part A: Physiology. 76:807-815
1. 1. During water deprivation the gerbil increasingly reduced its intake of protein as the protein content of the diet increased thus minimising water stress. When given a choice of diet, increased preference was shown for that with the lower protei
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.