Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"Simonin, Hélène"'
Autor:
Câmara Júnior, Antonio de Anchieta, Nguyen, Thanh Dat, Jossier, Audrey, Endrizzi, Anne, Saurel, Rémi, Simonin, Hélène, Husson, Florence
Publikováno v:
In Process Biochemistry June 2018 69:45-51
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2014 143:102-113
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering May 2013 116(2):315-323
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
SIMONIN, Hélène1, ANDRÉ, Stéphane2, CHAILLOU, Stéphane3, CHAMPOMIER-VERGES, Marie-Christine3, FEURER, Carole4, GUILLOU, Sandrine5, JURY, Vanessa6, LAMBALLERIE, Marie de6, MARTIN, Jean-Luc4, MODUGNO, Chloé1, PETIT, Gaelle6, PILET, Marie-France5, POTTIER, Laurence6, RAKOTONDRAMAVO, Anja6, RAMAROSON, Mihanta5, ZAGOREC, Monique5, ZULIANI, Véronique7, PERRIER-CORNET, Jean-Marie1
Publikováno v:
IAA Industries Agro-Alimentaires. mai/juin2019, Issue 61, p34-39. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Modugno , Chloe, Kmiha , Souhir, Simonin , Hélène, André , Stéphane, Aouadhi , Chedia, Mejri , Slah, Maaroufi , Abderrazak, Perrier-Cornet , Jean-Marie
Publikováno v:
IAFP's 13th European Symposium on Food Safety
IAFP's 13th European Symposium on Food Safety, Mar 2017, brussels, Belgium. 〈https://iafp.confex.com/iafp/euro17/webprogram/Paper15170.html〉
IAFP's 13th European Symposium on Food Safety, Mar 2017, brussels, Belgium. 〈https://iafp.confex.com/iafp/euro17/webprogram/Paper15170.html〉
International audience; [Technical Session 7 – Food Processing Technologies]Introduction: The high demand for minimally processed food makes high pressure processing (HPP) one of the most promising non-thermal technologies for food application. Whi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e5da22806ad103b3ece42e24d8b4983c
https://hal-univ-bourgogne.archives-ouvertes.fr/hal-01533446
https://hal-univ-bourgogne.archives-ouvertes.fr/hal-01533446
Autor:
Schoebitz, Mauricio1,2 (AUTHOR) mschoebitz@gmail.com, Simonin, Hélène1 (AUTHOR), Poncelet, Denis1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Microencapsulation. Sep2012, Vol. 29 Issue 6, p532-538. 7p.