Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Simoes, Marilda"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
We prove that (almost) universal disposition and separable universal disposition of Banach spaces are not $3$-space properties.
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1910.02405
We study the behaviour of Whitley's thickness constant of a Banach space with respect to $\ell_p$-products and we compute it for classical $L_p$-spaces.
Comment: This paper is to appear in Houston Journal of Mathematics
Comment: This paper is to appear in Houston Journal of Mathematics
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1307.4385
Publikováno v:
In Chaos, Solitons and Fractals 2007 32(4):1597-1603
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Simões, Marilda A.
Publikováno v:
Proceedings of the Royal Irish Academy. Section A: Mathematical and Physical Sciences, 1984 Jan 01. 84A(2), 125-132.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20489199
Autor:
Simoes, Marilda Garcia, Domingues, Alessandra Ferraiolo Nogueira, Maciel, Lorena Pedreiro, Rabelo, Joseane Gonçalves, Oliveira, Eduardo Basílio de, Ferreira, Célia Lúcia de Luces Fortes
Publikováno v:
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 68, n. 391 (2013); 32-40
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 68, n. 391 (2013); 32-40
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 68, n. 391 (2013); 32-40
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
The purpose of the present study was to compare the effects of a partial substitution of buffalo's milk by cow's milk, on physico-chemical characteristics, texture, color and sensorial parameters of an artisanal Cream cheese from Marajó, which is tr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a39714f54a97eb0f2e50e72606e694db
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/19
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/19
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.