Zobrazeno 1 - 10
of 607
pro vyhledávání: '"Simitzis, A."'
Autor:
Eleni C. Pappa, Efthymia Kondyli, Athanasios C. Pappas, Panagiota Kyriakaki, Evangelos Zoidis, Lida Papalamprou, Agori Karageorgou, Panagiotis Simitzis, Michael Goliomytis, Eleni Tsiplakou, Constantinos A. Georgiou
Publikováno v:
Dairy, Vol 5, Iss 3, Pp 436-450 (2024)
In the present study, the physicochemical characteristics of 108 yoghurts purchased from the Greek market have been assessed. Generally, the range of the mean pH values of samples was 3.58–4.64, of fat 0–10.8%, of protein 3.29–10.05%, of total
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1061ee4ea9b54483ace544703abc6212
Autor:
Korelidou, Vera1 (AUTHOR) vkorelidou@aua.gr, Simitzis, Panagiotis2 (AUTHOR) pansimitzis@aua.gr, Massouras, Theofilos3 (AUTHOR) theomas@aua.gr, Gelasakis, Athanasios I.1 (AUTHOR) gelasakis@aua.gr
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Sep2024, Vol. 14 Issue 18, p2691. 28p.
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 18, p 2691 (2024)
Among the health issues of major concern in dairy ruminants, mastitis stands out as being associated with considerable losses in productivity and compromised animal health and welfare. Currently, the available methods for the early detection of masti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/993461a5044640808462a2ff810be630
Autor:
Karageorgou, Agori *, Mouiki, Despoina *, Lolou, Dimitra-M. *, Hager-Theodorides, Ariadne-L. *, Theodorou, Georgios *, Massouras, Theofilos, Diamantopoulou, Panagiota, Simitzis, Panagiotis *, Politis, Ioannis *, Goliomytis, Michael *
Publikováno v:
In Poultry Science December 2024 103(12)
Autor:
Nikoleta-Andriana Michalea-Dimoulea, Agori Karageorgou, Michael Goliomytis, Milia Tzoutzou, Vaggelis Ilias-Dimopoulos, Panagiotis Simitzis
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 14, p 6030 (2024)
Several synthetic food additives that bear an E-number are used by the meat industry as antioxidants/preservatives of cured meat products, such as pariza-type meat emulsion products. However, these agents have been associated with health problems, na
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8fad4ffafcd44a919773ea7f6d4666b5
Publikováno v:
Dairy, Vol 3, Iss 4, Pp 814-841 (2022)
Nowadays, there is growing interest in positive animal welfare not only from the view of scientists but also from that of society. The consumer demands more sustainable livestock production, and animal welfare is an essential part of sustainability,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0adc86246e5949f0928513e2ffd33664
Autor:
Einar Vargas-Bello-Pérez, Karen Tajonar, Giulia Foggi, Marcello Mele, Panagiotis Simitzis, Alexandros Mavrommatis, Eleni Tsiplakou, Md. Rezwanul Habib, Manuel Gonzalez-Ronquillo, Paula Toro-Mujica
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 11, Pp 8718-8733 (2022)
ABSTRACT: This study aimed to assess consumer knowledge, attitudes, and perceptions toward dairy products from sheep and goats. A web-based survey was conducted in Latin America (Mexico and Chile), Europe (Italy, Spain, Greece, and Denmark), and Asia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b5f81cfcab9e4a46b340e55bd3fa3f83
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.