Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Simgi®"'
Autor:
Faubel, Nerea a, Blanco-Morales, Virginia a, Sentandreu, Vicente b, Barberá, Reyes a, Garcia-Llatas, Guadalupe a, ⁎
Publikováno v:
In Food Research International February 2025 201
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carmen Duque-Soto, Alejandra Quintriqueo-Cid, Ascensión Rueda-Robles, Paz Robert, Isabel Borrás-Linares, Jesús Lozano-Sánchez
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 1, p 101 (2022)
Phenolic compounds have become interesting bioactive antioxidant compounds with implications for obesity, cancer and inflammatory gastrointestinal pathologies. As the influence of digestion and gut microbiota on antioxidant behavior is yet to be comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be9fa3408a4448e08a92c23b7939ebc6
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 50, Iss , Pp 104-111 (2018)
Chia mucilage has been considered as a reliable source of soluble fibre, with the ability to form highly aqueous viscous dispersions at low concentrations; however, its effects in the gastrointestinal tract have never been assessed. Therefore, the pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3489c0ece81c4e718f3366b458389cdd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alba Tamargo, Carolina Cueva, Mariana Silva, Natalia Molinero, Beatriz Miralles, Begoña Bartolomé, M. Victoria Moreno-Arribas
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Interactions between food components during their gastrointestinal digestion are constant and could affect compounds digestibility and bioaccessibility. These interactions could have a key role in the bioactivity of dietary polyphenols. This study ai
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::08c747e23114e5f1b366ff43c6c1349b
http://hdl.handle.net/10261/279156
http://hdl.handle.net/10261/279156
Autor:
M. Victoria Moreno-Arribas, Christina Khoo, Carolina Cueva, Dolores González de Llano, Begoña Bartolomé, Diego Taladrid, Alba Tamargo
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
This study is the first dynamic simulation of gastrointestinal digestion of cranberry polyphenols [1 g cranberry extract per day (206.2 mg polyphenols) for 18 days]. Samples from the simulated ascending, transverse, and descending colon of the dynami
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8c427d1dd76254365d9dd4410b6051c4
http://hdl.handle.net/10261/279301
http://hdl.handle.net/10261/279301
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.