Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Sim Wan Sup"'
Publikováno v:
Food Science & Biotechnology; Jul2024, Vol. 33 Issue 9, p2255-2260, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sim, Wan‐Sup1 (AUTHOR), Choi, Sun‐Il1 (AUTHOR), Jung, Tae‐Dong1 (AUTHOR), Cho, Bong‐Yeon1 (AUTHOR), Choi, Seung‐Hyun1 (AUTHOR), Park, Sung‐Min2 (AUTHOR), Lee, Ok‐Hwan1 (AUTHOR) loh99@kangwon.ac.kr
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. May2020, Vol. 44 Issue 5, p1-17. 17p.
Autor:
Hee-Yeon Kwon, Kim Jong Yea, Sun-Il Choi, Xionggao Han, Ye-Eun Choi, Choi Seung-Hyun, Sarah Lee, Lee, Ok Hwan, Jong Seok Lee, Kim Jong Dai, Gill-Woong Jang, Sim Wan-Sup, Cho Bong Yeon
Publikováno v:
Journal of Food Hygiene and Safety. 34:404-411
Autor:
Choi Seung-Hyun, Xionggao Han, Sun-Il Choi, Lee, Ok Hwan, Gill-Woong Jang, Hyun-Duk Cho, Sim Wan-Sup, Cho Bong Yeon, Eun-Young Park
Publikováno v:
Journal of Food Hygiene and Safety. 33:289-295
Autor:
Sim Wan-Sup, Jin-Ha Lee, Xionggao Han, Choi Seung-Hyun, Seoyuri, Tae Dong Jung, Sun-Il Choi, Cho Bong Yeon, Lee, Ok Hwan, Kim Hyrbeen, Ki-Taek Lim
Publikováno v:
Journal of Food Hygiene and Safety. 33:200-206
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Choi Seung-Hyun, Tae Dong Jung, Jin-Ha Lee, Sun-Il Choi, Xionggao Han, Sim Wan-Sup, Cho Bong Yeon, Lee, Ok Hwan
Publikováno v:
Journal of the Korean Society of Food Science and Nutrition. 46:1550-1555
본 연구에서는 아마란스 안토시아닌 색소의 온도별(4, 25 및 40°C), pH별(3.0, 7.0, 및 9.0), 당에 대한 안정성을 12일간 4일 간격으로 색소 함량, 총 페놀 함량, DPPH 라디칼 소거능, 아질산염 소거능
Autor:
Bong Yeon Cho, Sim Wan Sup, Sang Jong Lee, Seung-Hyun Choi, Young Cheul Kim, Sun-Il Choi, Xionggao Han, Ok-Hwan Lee, Tae Dong Jung
Publikováno v:
International Journal of Molecular Medicine
Processed products from agricultural produce generate a large number of agricultural by-products that contain a number of functional substances. These are often discarded owing to the lack of suitable processing methods. The present study investigate