Zobrazeno 1 - 10
of 350
pro vyhledávání: '"Silver mirror"'
Autor:
Hsing-Yu Wu, Hong-Wei Chen, Shao-Rong Huang, Li-Jen Hsiao, Ching-Ling Cheng, Guo-Yu Yu, Yung-Shin Sun, Jin-Cherng Hsu
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 15, Pp e35507- (2024)
Optical paths in telescopes frequently incorporate silver mirrors for high sensitivity. Unfortunately, silver mirrors without protective coatings are susceptible to sulfurization and oxidation, compromising their quality. Even with protective layers,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77b7fab0ace441ad8be02256cf09c8ed
Autor:
Ivan Vito Ferrari, Giulia Giuntoli, Anissa Pisani, Aida Cavallo, Paola Mazzetti, Rossella Fonnesu, Alfredo Rosellini, Mauro Pistello, Tamer Al Kayal, Antonino Cataldo, Roberto Montanari, Alessandra Varone, Micaela Castellino, Simonetta Antonaroli, Giorgio Soldani, Paola Losi
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 1, Pp e23196- (2024)
Face masks can filter droplets containing viruses and bacteria minimizing the transmission and spread of respiratory pathogens but are also an indirect source of microbes transmission.A novel antibacterial and antiviral Ag-coated polypropylene surgic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b457240858442e18f4d0459b42114c5
Publikováno v:
Talanta Open, Vol 7, Iss , Pp 100199- (2023)
In this work, we developed a portable multispectral fluorometer for determining formalin (FA). We used nitrogen-doped carbon dots (N-CDs) as the fluorescence probe, based on right-angle fluorescence spectrometry with twin excitation high-power light
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e11b45d36ba47b19c500e7504f83cd8
Autor:
Haochen Dai, Lili He
Publikováno v:
Talanta Open, Vol 7, Iss , Pp 100237- (2023)
Adulteration of natural colorants with artificial ones compromises the authenticity, quality, and safety of food products. It is significant for food companies to check the raw colorant ingredients to avoid potential adulteration. Combining thin-laye
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/204d5de6e6944665a6ad0ec14c6389e3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.