Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Silveira, Sandro Rios"'
Autor:
Silveira, Sandro Rios
Publikováno v:
Repositório Institucional da Universidade Federal do Ceará (UFC)
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
Currently, the Brazilian average consumption of cheese per capita is 5.4 kg, it is believed that by the end of 2020, consumption will be 7.5 kg per capita. The market for so-called "special" cheeses is growing, they usually have differences in their
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::bbfe20417f62904ececbd86e0764327b
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/52673
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/52673
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silveira, Sandro Rios, Coelho, Raphael Alves, Sousa, Brandon Ferraz e, Oliveira, Jefferson Soares de, Lopez, Laura Maria Isabel, Lima-Filho, José Vitor Moreira, Rocha Júnior, Pedro Abílio Vieira, Souza, Diego Pereira de, Freitas, Cleverson Diniz Teixeira de, Ramos, Márcio Viana
Publikováno v:
Preparative Biochemistry & Biotechnology; 2021, Vol. 51 Issue 4, p375-385, 11p