Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Silva da Costa L"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva da Costa, L., Santiani, F., Marian, L., Spanamberg, A., Pisetta, N.L., Grima de Cristo, T., Ferreiro, L., Casagrande, R.A.
Publikováno v:
In Journal of Comparative Pathology April 2020 176:165-169
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Sales NFF; Instituto de Química, Laboratório de Bioquímica Nutricional e de Alimentos, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, RJ 21941902, Brazil. nathaliaffs@gmail.com., Silva da Costa L; Instituto de Bioquímica Médica, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, RJ 21941902, Brazil. silvadacostta@gmail.com., Carneiro TIA; Instituto de Nutrição Josué de Castro, Laboratório de Estudos com Bioativos de Alimentos e Metabolismo Energético, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, RJ 21941902, Brazil. talita.tiac@gmail.com., Minuzzo DA; Instituto de Nutrição Josué de Castro, Laboratório de Estudos com Bioativos de Alimentos e Metabolismo Energético, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, RJ 21941902, Brazil. daniela.minuzzo@gmail.com., Oliveira FL; Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, RJ 21941902, Brazil. felipe@histo.ufrj.br., Cabral LMC; EMBRAPA Agroindústria de Alimentos, Guaratiba, Rio de Janeiro, RJ 21941902, Brazil. lourdes.cabral@embrapa.br., Torres AG; Instituto de Química, Laboratório de Bioquímica Nutricional e de Alimentos, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, RJ 21941902, Brazil. torres@iq.ufrj.br., El-Bacha T; Instituto de Química, Laboratório de Bioquímica Nutricional e de Alimentos, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, RJ 21941902, Brazil. tatiana@nutricao.ufrj.br.; Instituto de Nutrição Josué de Castro, Laboratório de Estudos com Bioativos de Alimentos e Metabolismo Energético, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, RJ 21941902, Brazil. tatiana@nutricao.ufrj.br.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2018 Mar 08; Vol. 23 (3). Date of Electronic Publication: 2018 Mar 08.