Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Silva , Daniela Alves"'
Autor:
Ferriani, Lara Onofre a, ∗, Silva, Daniela Alves b, Molina, Maria del Carmen Bisi c, a, Mill, José Geraldo a, d, Brunoni, André Russowsky e, da Fonseca, Maria de Jesus Mendes f, Moreno, Arlinda B. f, Benseñor, Isabela M. e, de Aguiar, Odaleia Barbosa g, Barreto, Sandhi Maria h, Viana, Maria Carmen a, i
Publikováno v:
In Journal of Psychiatric Research February 2023 158:56-62
Autor:
da Silva, Daniela Alves Maia a, ⁎, Colabuono, Fernanda Imperatrice a, Taniguchi, Satie a, Petry, Maria Virginia b, Montone, Rosalinda Carmela a
Publikováno v:
In Marine Pollution Bulletin January 2023 186
Autor:
Ferriani, Lara Onofre a, ⁎, Silva, Daniela Alves b, Molina, Maria del Carmen Bisi c, Mill, José Geraldo d, Brunoni, André Russowsky e, da Fonseca, Maria de Jesus Mendes f, Moreno, Arlinda B. f, Benseñor, Isabela M. e, de Aguiar, Odaleia Barbosa g, Barreto, Sandhi Maria h, Viana, Maria Carmen a, i
Publikováno v:
In Journal of Affective Disorders 15 January 2022 297:259-268
Autor:
Silva, Daniela Alves a, ⁎, Coutinho, Evandro da Silva Freire b, de Figueiredo, Roberta Carvalho c, Molina, Maria del Carmen Bisi a, Mill, José Geraldo a, de Faria, Carolina Perim d, Nunes, Maria Angélica e, Moreno, Arlinda B. f, Giatti, Luana g, Barreto, Sandhi Maria g, Viana, Maria Carmen a
Publikováno v:
In Journal of Affective Disorders 1 March 2021 282:179-186
Autor:
Silva, Daniela Alves Maia da
As aves marinhas são sensíveis às alterações em todos os níveis tróficos, decorrentes de variações na disponibilidade de presas e contaminação por alguns compostos, capazes de se acumular nos tecidos dos organismos e magnificar-se através
Autor:
Marques, Gleicyane de Almeida, São José, Jackline Freitas Brilhante de, Silva, Daniela Alves, Silva, Erika Madeira Moreira da ∗
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology April 2016 67:118-126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Borsoi, Luana Manfioletti, Flôres, Larissa Danielle Diniz da Costa, Teixeira, Marina Galvão, Silva, Erika Madeira Moreira da, Silva, Daniela Alves
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 15; e345101522850
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 15; e345101522850
Research, Society and Development; v. 10 n. 15; e345101522850
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 15; e345101522850
Research, Society and Development; v. 10 n. 15; e345101522850
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
This study aimed to assess the sociodemographic profile, eating habits and knowledge of nutrition of vegetarian customers in a university restaurant. This is a cross-sectional study carried out with 3348 customers of a collective feeding establishmen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::0669860b96b0aa7f4874930db12f4932
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/22850
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/22850