Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Silva, R. W. S. M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mezzalira, J. C., Carvalho, P. C. F., Amaral, M. F., Bremm, C., Trindade, J. K., Gonçalves, E. N., Genro, T. C. M., Silva, R. W. S. M.
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinaria e Zootecnia; Jun2013, Vol. 65 Issue 3, p833-840, 8p
Autor:
Perin, Rafael Luan1 rafael.perin@estudante.uffs.edu.br, Gobato, Larisa, Busatta, Heloísa, Rankrape, Fabiana, Starikoff, Karina
Publikováno v:
Revista Ciência em Extensão. 2021, Vol. 17, p65-77. 13p.
Autor:
Euclides, V. P. B.1 valeria.pacheco@embrapa.br, Carpejani, G. C.2, Montagner, D. B.1, Nascimento Junior, D.3, Barbosa, R. A.1, Difante, G. S.4
Publikováno v:
Grass & Forage Science. Mar2018, Vol. 73 Issue 1, p174-182. 9p.
Autor:
Noa Filip Comtois
Millets: Properties, Production and Applications opens with an investigation on the effects of natural fermentation and drying methods on physicochemical properties of proso millet flour. Fermented proso millet flour is either oven dried or dried at