Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Silva, Mayara Barbosa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fukuji,Anderson Yusei Suzuki, Constantino,Leonel Vinicius, Zeffa,Douglas Mariani, Andrade,Felipe Aranha de, Silva,Mayara Barbosa da, Gonçalves,Leandro Simões Azeredo
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology v.22 2019
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
The snap bean (Phaseolus vulgaris L.) is an economically important legume worldwide due to its good nutritional quality, being considered as a source of protein, fibre, vitamins and minerals. Furthermore, snap beans present high phenolic compound lev
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::d47cc243b53599ab6bd9d55f026c9304
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232019000100500
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1981-67232019000100500
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.