Zobrazeno 1 - 10
of 259
pro vyhledávání: '"Silva, Leila Picolli"'
Autor:
Della Flora, Marco Aurélio Lopes1 (AUTHOR), da Silva, Leila Picolli2 (AUTHOR), Veiverberg, Cátia Aline2 (AUTHOR), Martinelli, Suziane Ghedini2 (AUTHOR), Loureiro, Bruno Bianchi2 (AUTHOR), Dalcin, Marina Osmari2 (AUTHOR), Luz, Ronald Kennedy1 (AUTHOR), da Silva, Welligton Conceição3 (AUTHOR) welligton.medvet@gmail.com, Ribeiro, Paula Adriane Perez1 (AUTHOR), Camargo Júnior, Raimundo Nonato Colares4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Applied Aquaculture. 2023, Vol. 35 Issue 4, p1024-1044. 21p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
da Costa, Letícia Lopes, Adorian, Taida Juliana *, Goulart, Fernanda Rodrigues, Leitemperger, Jossiele, do Amaral, Aline M.B., Loro, Vania Lucia, Robalo, Silvino Sasso, da Silva, Leila Picolli
Publikováno v:
In Animal Feed Science and Technology June 2021 276
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Macagnan, Fernanda Teixeira, Santos, Lucciélli Rodrigues dos, Roberto, Bruna Sampaio, de Moura, Fernanda Aline, Bizzani, Marilia, da Silva, Leila Picolli
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre July 2015 6(1):1-6
Tecnología para la valorización de subproductos de arroz con potencial aplicabilidad en piscicultura
Autor:
Cargnin, Gregorio, Adorian, Taida Juliana, Dalcin, Marina Osmari, Freitas , Ana Maria Liberalesso de, Robalo, Silvino Sasso, Oliveira, Fernando, Bender, Ana Betine Beutinger, Ferigollo , Fernanda Rodrigues Goulart, Silva, Leila Picolli da
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 12; e565111234944
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 12; e565111234944
Research, Society and Development; v. 11 n. 12; e565111234944
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 12; e565111234944
Research, Society and Development; v. 11 n. 12; e565111234944
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The objective of this work was to apply technologies to obtain energy concentrate (maltodextrin) and protein concentrate (CPA) from broken rice. Initially, the broken rice was ground and subjected to pre-gelatinization, where 100 g of the raw materia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::aabb17a0c0f73b69e00fe2ba74270889
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/34944
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/34944